ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Σιμάο αποδεσμεύτηκε από τη Λεβάντε

Ο Σιμάο αποδεσμεύτηκε από τη Λεβάντε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σιμάο Μάτε αποδεσμεύτηκε από τη Λεβάντε και δεν έφυγε ποτέ από την προσοχή του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Εμπόδιο η έλλειψη θέσης μη κοινοτικού ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Στην τελευταία μέρα της θερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ αποδεσμεύτηκε από τη Λεβάντε. Η διακοπή της συνεργασίας του με στην ισπανική ομάδα, ένα χρόνο πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του τον Ιούνιο του 2017, ήταν προδιαγεγραμμένη.

Τα μέσα ενημέρωσης της Βαλένθια είχαν προαναγγείλει την αποχώρηση του, αφού μετά τον υποβιβασμό της Λεβάντε στη Segunda Division, οι αποδοχές του κρίθηκαν υψηλές για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Πλέον, ο 28χρονος αμυντικός μέσος συνιστά μία ελκυστική περίπτωση για τον Παναθηναϊκό, πιθανώς και για άλλες ελληνικές ομάδες. Όπως έχει αναφερθεί πριν μερικές ημέρες στην ιστοσελίδα "superdeporte.es", ο Σιμάο διατηρούσε επαφές με ανθρώπους του Τριφυλλιού και ανέμενε την αποδέσμευση του.

Ο Μοζαμβινακός δεν έχει λόγο να βιαστεί, αφού μπορεί να χρησιμοποιήσει την διορία που έχουν οι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές τον Σεπτέμβριο. Όσον αφορά τις αποδοχές του, έχοντας λάβει αποζημίωση από τη Λεβάντε, ζητά λιγότερα χρήματα για να υπογράψει συμβόλαιο.

Για τον Σιμάο έχει εξαιρετική γνώμη ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και θα τον ήθελε στον Παναθηναϊκό, ωστόσο το εμπόδιο είναι ότι δεν υφίσταται θέση μη κοινοτικού στο ρόστερ. Συνεπώς, ίσως η προσπάθεια να παραχωρηθεί ο Ολιβιέ Μπουμάλ να σχετίζεται με τη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει άμεσα.

Συζητάει με την Τραμπζοσπόρ ο Μπουμάλ

Η έλευση του Ζοσέ Πολ Εμποκού μειώνει τον χρόνο που θα έχει ο Ολιβιέ Μπουμάλ στον Παναθηναϊκό. Συνεπώς, μόλις έξι μήνες μετά την απόκτηση του, ο Καμερουνέζος επιθετικός αναζητά ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Μετά το γαλλικό ενδιαφέρον, ο Μπουμάλ έχει αρχίσει διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Τραμπζοσπόρ.

Το θετικό για τον Παναθηναϊκό είναι πως ενδέχεται να αποκομίσει χρήματα από την πώληση του 26χρονου εξτρέμ, ενώ υπάρχει περισσότερος διαθέσιμος χρόνος, γιατί η μεταγραφική περίοδος στην Τουρκία ολοκληρώνεται στις 12 τα μεσάνυχτα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ