ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Σίλντενφελντ πάει στον Παναθηναϊκό"

"Ο Σίλντενφελντ πάει στον Παναθηναϊκό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δημοσιεύματα από την Κροατία αναφέρουν ότι η ρεβάνς της Ντίναμο Ζάγκρεμπ με την Ντίναμο Τιφλίδας για τον 3ο προκριματικό του Champions League θα είναι το τελευταίο ματς του Σίλντενφελντ πριν φύγει για την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Οι Κροάτες το θεωρούν δεδομένο. Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ τη νέα σεζόν θα παίζει και πάλι στον Παναθηναϊκό και η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί μετά την αναμέτρηση της Ντίναμο Ζάγκρεμπ με την Ντίναμο Τιφλίδας για τον 3ο προκριματικό του Champions League. Η ρεβάνς στην Γεωργία είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (2/8) με τους Κροάτες στο πρώτο ματς να έχουν κερδίσει ήδη με 2-0 και να είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Κροατία όλα τα θέματα έχουν λυθεί ενώ και ο τεχνικός της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Κίκο Κράνιτσαρ πλέον έχει αρκετές επιλογές στα στόπερ με την απόκτηση του Λέσκοβιτς αλλά και την παρουσία του νεαρού Μπένκοβιτς.

Ένα ακόμη δημοσίευμα αναφέρει πως οι επαφές ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Κροάτη έχουν ολοκληρωθεί καθώς ο Στραματσόνι θέλει πολύ τον ποδοσφαιριστή.

Βέβαια τα ίδια δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως οι Κροάτες θα πάρουν 1 εκ. ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη, λεφτά που σίγουρα από τον Παναθηναϊκό δεν πρόκειται να δοθούν εκτός και αν μιλάνε συνολικά για το τι θα γλιτώσει η Ντίναμο με την φυγή του "Σίφο".

Διαψεύδει η ΠΑΕ

Λίγη ώρα αργότερα, από τον Παναθηναϊκό ανέφεραν πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Σίλντενφελντ, διαψεύδοντας το κροάτικο δημοσίευμα. Βέβαια, το ενδιαφέρον για τον Κροάτη στόπερ είναι υπαρκτό, ωστόσο δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία για την αποδέσμευση του και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται ο Παναθηναϊκός να διαθέσει τα χρήματα που αναφέρονται στην Κροατία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ