ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Σίλντενφελντ φεύγει από τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ

31.07.2016., Zagreb - Dinamovci iz Zracne luke Zagreb otputovali prema Tbilisiju gdje ih ceka 2. kolovoza ceka utakmica 3. pretkola Lige prvaka protiv FC Dinamo Tbilisija. Gordon Schildenfeld, trener Zlatko Cico Kranjcar. 
Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
31.07.2016., Zagreb - Dinamovci iz Zracne luke Zagreb otputovali prema Tbilisiju gdje ih ceka 2. kolovoza ceka utakmica 3. pretkola Lige prvaka protiv FC Dinamo Tbilisija. Gordon Schildenfeld, trener Zlatko Cico Kranjcar. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL PIXSELL

Ο προπονητής της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Ζλάτκο Κράνιτσαρ τόνισε πως θα χρειαστεί μεταγραφή στο κέντρο της άμυνας, επειδή ο Γκόρντον Σίλντενφελντ δεν θα συνεχίσει στο Μαξιμίρ.

Η προτεραιότητα για το κέντρο της άμυνας είναι ο Κρίστοφερ Σάμπα, όμως δεν έχει εξέλθει από τη λίστα ο Γκόρντον Σίλντενφελντ. Με τους δύο στόπερ εξελίσσονται παράλληλες συζητήσεις, αφού ο χρόνος μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου είναι λίγος.

Ο Σάμπα δεν πιέζεται τόσο πολύ, διότι είναι ελεύθερος και έχει στη διάθεση του την έξτρα διορία του Σεπτεμβρίου, για τους παίκτες οι οποίοι δεν έχουν υπογράψει συμβόλαιο. Όμως, για τον Σίλντενφελντ δεν ισχύει το ίδιο και αν δεν αποκτηθεί μέχρι τις 31 Αυγούστου, τότε η υπόθεση του κλείνει.

Πάντως, αξιοσημείωτη είναι η δήλωση του προπονητή της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Ζλάτκο Κράνιτσαρ, για το αν περιμένει άλλες μεταγραφές. Ο Κροάτης ανέφερε πως θα χρειαστεί έναν ποδοσφαιριστή για το κέντρο της άμυνας, επειδή ο Σίλντενφελντ πρόκειται να φύγει και πρέπει να αντικατασταθεί.

Δεν διευκρινίστηκε εάν ο "Σίφο" οδεύει προς τον Παναθηναϊκό ή προς άλλη ομάδα, ωστόσο η επιθυμία του 30χρονου στόπερ είναι να εγκατασταθεί στην Αθήνα με την Ελληνίδα σύντροφο του. Τι θα συμβεί στο τέλος, θα ξεκαθαρίσει σύντομα διότι τα χρονικά περιθώρια εξαντλούνται...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ