ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Σάσο ανέλυσε τον Άγιαξ στο team του Στραματσόνι

Ο Σάσο ανέλυσε τον Άγιαξ στο team του Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αναλυτής αγώνων του Παναθηναϊκού, Βιτσέντζο Σάσο παρουσίασε τα συμπεράσματα του από την ανάλυση του Άγιαξ, στον Στραματσόνι και τους συνεργάτες του.

Με σύσκεψη του προπονητικού επιτελείου άρχισε (12/9) η εβδομάδα στο "Γεώργιος Καλαφάτης"... Ο Αντρέα Στραματσόνι και οι Ρομπέρτο Μούτσι, Ομάρ Ντανέζι, Φεντερίκο Πανοντσίνι συγκεντρώθηκαν στο γραφείο του πρώτου, για να ακούσουν την ανάλυση του Άγιαξ από τον Βιτσέντζο Σάσο.

Ο Σάσο έχει επιφορτιστεί με την ανάλυση των αντιπάλων του Παναθηναϊκού και αφού παρακολούθησε τη νίκη του Άγιαξ επί της Φιτέσε με 1-0, παρουσίασε τα συμπεράσματα του στο τεχνικό team.

Ασφαλώς, τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ των Ιταλών δεν έγιναν γνωστά, ωστόσο θα αποτελέσουν τη βάση για την τακτική προσέγγιση που θα έχει ο Παναθηναϊκό στο ματς της Πέμπτης (15/9). Ακόμα, ο Στραματσόνι δεν έχει εξειδικεύσει τις σκέψεις του, αλλά θα το πράξει στη διάρκεια της εβδομάδας.

Οι παίκτες θα παρακολουθήσουν dvd με στιγμιότυπα του Άγιαξ ανήμερα (15/9) του παιχνιδιού και ο Στραματσόνι θα τους εξηγήσει λεπτομερώς το αγωνιστικό σχέδιο που θα υπηρετήσουν.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ