ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Σαραβάκος για τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού

Ο Σαραβάκος για τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγές στην ακαδημίας του Παναθηναϊκού, σε συνεργασία με τον Αντρέα Στραματσόνι. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Φαντάζει δεδομένο ότι το καλοκαίρι του 2015 θα υλοποιηθούν αλλαγές στη δομή και στον τρόπο λειτουργίας της ακαδημίας του Παναθηναϊκού. Όπως έχει παραδεχτεί ο Γιάννης Αλαφούζος, δεν είναι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα της παραγωγικής διαδικασίας και κρίνει πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να πάρει αποφάσεις.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα λάβει αποφάσεις σε συνεργασία με τον Αντρέα Στραματσόνι, αφού ο 39χρονος κόουτς έχει να παρουσιάσει εξαιρετικό έργο στις ακαδημίες της Ρόμα και της Ίντερ και γνωρίζει το αντικείμενο. Οπότε, θα εισηγηθεί τις τομές που πρέπει να θεωρεί αναγκαίες και ο Αλαφούζος θα αποφασίσει ποιες θα αποδεχτεί.

Στο μεταξύ, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί ο Γιάννης Σαμαράς στη διεύθυνση της ακαδημίας. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα απομακρυνθεί, αλλά ενδεχομένως να αξιοποιηθεί με διαφορετικό τρόπο, διότι ο Αλαφούζος εκτιμά τις γνώσεις και τις παραστάσεις του.

Πιθανός αντικαταστάτης του θεωρείται ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο οποίος μπορεί να αποτελέσει το "πρότυπο" για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενώ και ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να εργαστεί με παιδιά. Φυσικά, οι αρμοδιότητες του θα συγκεκριμενοποιηθούν, διότι ο "μικρός" δεν διαθέτει προϋπηρεσία ως διοικητικό στέλεχος, οπότε, ο ακριβής ρόλος του θα ξεκαθαριστεί στο μέλλον...

Προσθαφαιρέσεις αναμένονται και στο προπονητικό επιτελείο της ακαδημίας, με πρώτο αποχωρήσαντα τον Χενκ Χέρντερ. Με την ολοκλήρωση της σεζόν, ο Ολλανδός θα επιστρέψει στην πατρίδα του και θα αναλάβει την Χάκρεμας Μπόις, ενώ οι προπονητές θα αξιολογηθούν για τις επιδόσεις τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ