ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Σαραβάκος έσβησε τα κεράκια στην τούρτα των 109 ετών του Παναθηναϊκού

Ο Σαραβάκος έσβησε τα κεράκια στην τούρτα των 109 ετών του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η αποστολή του Παναθηναϊκού έκοψε τούρτα στα Γιάννενα για τη συμπλήρωση 109 ετών ζωής του συλλόγου. Ο Δημήτρης Σαραβάκος έσβησε τα κεράκια. (PHOTOS, VIDEOS).

Στα Γιάννενα βρίσκεται η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα του Σαββάτου (4/2, 19.30) με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League. Την Παρασκευή (3/2) συμπληρώθηκαν 109 χρόνια ιστορίας για το "τριφύλλι" και οι "πράσινοι" έκοψαν τούρτα σε ξενοδοχείο της πόλης.

Αυτός που έσβησε τα κεράκια ήταν ο Δημήτρης Σαραβάκος, υπό τους ήχους του ύμνου της ομάδας. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Σταμάτης Γαρρής, έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook: "Ο ύμνος του Παναθηναϊκού να παίζει δυνατά, ο Μαρίνος, ο Σπύρος, ο Μπλένταρ, ο Μάριο, ο Γρηγόρης να είναι εκεί και να χαμογελούν σαν μικρά παιδιά και ο Μητσάρας να σβήνει τα κεράκια στην τούρτα των γενεθλίων μας. Μια σπουδαία βραδιά με αξέχαστες στιγμές".

Στο ξενοδοχείο βρέθηκαν και παιδιά από την ακαδημία του Παναθηναϊκού στην πόλη της Ηπείρου και είχαν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν με τους παίκτες των "πρασίνων", αλλά και να πάρουν αυτόγραφα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ