ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Σάμπα στο στόχαστρο της Swindon Town

Ο Σάμπα στο στόχαστρο της Swindon Town
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, ο Κρίστοφερ Σάμπα παρακολουθείται από τους ιθύνοντες της Swindon Town, οι οποίοι συγκεντρώνουν πληροφορίες για την αγωνιστική κατάσταση του.

Στην επικαιρότητα πρωταγωνιστεί ο Βίκτορ Ιμπάρμπο, ο οποίος φέρεται να απασχολεί τη Γαλατάσαραϊ εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου του 2017, ωστόσο δεν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ο οποίος έχει προσελκύσει την προσοχή ομάδας του εξωτερικού.

Ο Κρίστοφερ Σάμπα παρακολουθείται και αυτός και ίσως το ενδιαφέρον να έρχεται στην κατάλληλη στιγμή... Διότι ο Κογκολέζος φέρεται να μην είναι ικανοποιημένος από τις συνθήκες στον Παναθηναϊκό και στη Superleague, ενώ η απομάκρυνση του Αντρέα Στραματσόνι λειτουργεί επιπρόσθετα στις τάσεις φυγής που έχει εκδηλώσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, ο 32χρονος αμυντικός αρέσει στους ανθρώπους της αγγλικής Swindon Town, οι οποίο αναζητούν έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό για την καθοδήγηση της αμυντικής γραμμής στην League One.

Ο Σάμπα διατηρεί καλό όνομα στο αγγλικό ποδόσφαιρο και μπορεί πλέον να μην κρίνεται επαρκής για την Premier League, ωστόσο εκτιμάται ότι έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της τρίτης κατηγορίας της χώρας.

Οι ιθύνοντες της Swindon Town συγκεντρώνουν πληροφορίες για την αγωνιστική κατάσταση του Σάμπα και τους μυϊκούς τραυματισμούς που αντιμετώπισε στη διάρκεια της σεζόν, προκειμένου να αποφασίσουν εάν θα ασχοληθούν μαζί του.

Ο Σάμπα έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό έως τον Ιούνιο του 2017, αλλά η εμπειρία του στην Αθήνα δεν εξελίσσεται όπως την περίμενε στα τέλη Αυγούστου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ