ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ρινάλντι, ο Σίλντενφελντ και ο στόπερ από Ιταλία

Ο Ρινάλντι, ο Σίλντενφελντ και ο στόπερ από Ιταλία

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Αργεντινού επιθετικού, Λαουτάρο Ρινάλντι, την αναμονή με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ και την επόμενη επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι.

Η ρεβάνς με την ΑΪΚ Στοκχόλμης απασχολεί περισσότερο από καθετί στον Παναθηναϊκό, όμως ταυτόχρονα ο Ζιλμπέρτο Σίλβα χειρίζεται τις επαφές με τον Λαουτάρο Ρινάλντι. Ο Αργεντινός επιθετικός παραμένει ο πρώτος στόχος για την επίθεση, ωστόσο η υπόθεση δεν έχει ξεκαθαρίσει, ενώ ανοιχτή είναι η προσθήκη ενός κεντρικού αμυντικού με πρώτη επιλογή τον Σίλντενφελντ, αλλά όχι και μοναδική.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ έχει επικοινωνία με τον πατέρα του Ρινάλντι, ο οποίος τον εκπροσωπεί και με τους ιθύνοντες της Αρχεντίνος Τζούνιορς, όμως δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία. Οι διαφωνίες εντοπίζονται στα ποσά και στον τρόπο αποπληρωμής τους.

Η Αρχεντίνος ζητά 300.000 ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του 23χρονου στράικερ και τα θέλει άμεσα καταβλητέα. Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν προτίθεται να πληρώσει αυτό το ποσό, αλλά και τα χρήματα που διαθέτει, προτείνει να τα καταβάλλει μέσω δόσεων.

Επιπροσθέτως, ο Ζιλμπέρτο είναι ενήμερος από τον πατέρα του Ρινάλντι, ότι έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από ιταλικές και ισπανικές ομάδες. Ακόμα και η Ελλάς Βερόνα, στην οποία ο Αργεντινός φερόταν να είχε απαντήσει αρνητικά, εξακολουθεί να εμφανίζεται ως ενδιαφερόμενη από τον ιταλικό Τύπο.

Θα ψάξει στόπερ στο Καμπιονάτο

Αναφορικά με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται υπό τις προϋποθέσεις ο Κροατης στόπερ να αποδεσμευτεί από τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ και να δεχτεί την μείωση των ετήσιων αποδοχών του. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν δύναται να τον αποκτήσει.

Επίσης, ο Στραματσόνι ερευνά την ιταλική αγορά για αμυντικούς με κύριο χαρακτηριστικό την ταχύτητα. Πρόκειται για επιλογές που θα ενεργοποιηθούν προς τα τέλη Αυγούστου, εφόσον ο Παναθηναϊκός έχει την προοπτική των ομίλων του Europa League και δεν έχει εντάξει στο δυναμικό του τον Σίλντενφελντ.

Το μπάτζετ που διαθέτει ο Παναθηναϊκός για το υπόλοιπο του καλοκαιριού είναι περιορισμένο και ίσως αυξηθεί λίγο μόνο μετά από αποδεσμεύσεις ή πωλήσεις, καθώς με την εξασφάλιση των χρημάτων από το Europa League. Βέβαια, ο Στραματσόνι εκτιμά πως εκείνη τη χρονική περίοδο, θα εντοπίσει έναν αμυντικό με μικρό κόστος. Οπότε, η αναζήτηση του θα έχει μεγαλύτερα περιθώρια και δεν θα κοστίσει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ