ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Αλί Ρασεντί στη Λεωφόρο για Καρέλη

Ο Αλί Ρασεντί στη Λεωφόρο για Καρέλη
Ρασεντί, Τσέροβιτς

Ο τεχνικός διευθυντής της Τουλούζ, Αλί Ρασεντί, βρέθηκε το Σάββατο (21/11) στο γήπεδο της Λεωφόρου για να τσεκάρει το Νίκο Καρέλη. Αποκλειστική φωτογραφία του Sport24.gr κατά την παρουσία του στο "Απ. Νικολαΐδης".

Εκπρόσωπος της Τουλούζ βρέθηκε το περασμένο Σάββατο (21/11) στο γήπεδο της Λεωφόρου, προκειμένου να παρακολουθήσει το ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Το όνομα αυτού, Αλί Ρασεντί.

Πρόκειται για τον τεχνικό διευθυντή του γαλλικού συλλόγου, που μπήκε στη διαδικασία να ταξιδέψει στην Αθήνα προκειμένου να τσεκάρει από κοντά το Νίκο Καρέλη, άσχετα αν τελικά δεν τον είδε ποτέ να αγωνίζεται εξαιτίας της μη διεξαγωγής του ματς λόγω επεισοδίων.

Το Sport24.gr σας αποκαλύπτει φωτογραφία κατά την παρουσία του 61 ετών τεχνικού διευθυντή στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Δίπλα του (αριστερά) ο άνθρωπος που τον έφερε στην Ελλάδα για το παιχνίδι, ο Σέρτζιαν Τσέροβιτς. Πρόκειται για Σέρβο ατζέντη, ο οποίος κατά το παρελθόν έπαιξε ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Συνδετικός κρίκος των δύο ένας ακόμα Σέρβος εκπρόσωπος παικτών, ο Γκόραν Ματίεβιτς, που μένει μόνιμα στη Γαλλία και διατηρεί άριστες σχέσεις με τις περισσότερες ομάδες του Σαμπιονά. Αυτός ο μάνατζερ πραγματοποίησε τη μεταγραφή του Μεχντί Μπενατιά από τη Ρόμα στη Μπάγερν Μονάχου.

Ο Ρασεντί λοιπόν δεν κατέστη εφικτό να παρακολουθήσει τον διεθνή επιθετικό, αλλά δεν αποκλείεται να το πράξει σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια του "τριφυλλιού". Η Τουλούζ βρίσκεται στην προτελευταία θέση του γαλλικού πρωταθλήματος και "παλεύει" να αποφύγει τον υποβιβασμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σενάριο από Ιταλία για Παναθηναϊκό και Εμπαγέ

Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για τον Παναθηναϊκό μετά την κλήση του σε απολογία

Αλαφούζος: "Τι δουλειά έχεις να μιλάς με τον Μαρινάκη;"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ