ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο πρώτος σύνδεσμος ΑΜΕΑ στην Ελλάδα

Ο πρώτος σύνδεσμος ΑΜΕΑ στην Ελλάδα

Οπαδοί του Παναθηναϊκού οι οποίοι αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, ίδρυσαν τον πρώτο σύνδεσμο φιλάθλων και κάνουν γνωστή την προσπάθεια τους.

Είναι γεγονός ότι στην Ελλάδα οι άνθρωποι οι οποίοι αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, δεν έχουν την καλύτερη αντιμετώπιση όσον αφορά τα δικαιώματα τους στην ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους χώρους. 

Μερικοί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είναι άτομα με ειδικές ανάγκες, ίδρυσαν τον πρώτο σύνδεσμο του είδους, με απώτερο στόχο το σεβασμό στις ιδιαιτερότητες τους και την ανάγκη πρόσβασης στα γήπεδα που αγωνίζεται η ομάδα τους.

Αναλυτικά:

"Γεια σας, είμαστε μια ομάδα ατόμων με αναπηρία και μετά από αρκετά προβλήματα που έχουμε αντιμετωπίσει σε όλα τα γήπεδα της ομάδας μας, ξεκινάμε μια προσπάθεια τελείως αυτόνομη από διοικήσεις και συνδέσμους, έτσι ώστε να μπορέσει η φωνή μας να ακουστεί.

Ζητάμε λοιπόν την συμπαράστασή σας (Α.με Α. και Μη) να μας βοηθήσετε στην ενδυνάμωση της φωνής μας με την στήριξή σας. Όσοι περισσότεροι τόσο πιο δυνατή».

Για περισσότερες πληροφορίες

e-mailgreenrollingrebels@yahoo.com

Facebook: Green Rolling Rebels".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι Ελληνίδες που έχουν αναδείξει το μπικίνι & τατού σε τέχνη

Γιατί τι νόημα έχει να 'στολίζεις' το σώμα σου με ωραίες 'ζωγραφιές' αν δεν ξέρεις πως να τις αναδείξεις με το σωστό μπικίνι.

Game of Thrones: 9 εξελίξεις που θα συμβούν 100% στον 8ο κύκλο

Κοιτάμε χωρίς φόβο και πάθος στην αιματοβαμμένη, κρυστάλλινη σφαίρα του 'Game of Thrones'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24