ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο πρίγκηψ Αλ Σαούντ και ο "κυνηγημένος" Τσάκας

Ο πρίγκηψ Αλ Σαούντ και ο "κυνηγημένος" Τσάκας
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr ρίχνει φως στα νέα πρόσωπα που απασχολούν τον Παναθηναϊκό από το μεσημέρι. Τον 26χρονο πρίγκιπα Σουλτάν Μπιν Φαχάντ Αλ Σαούντ και τον εκπρόσωπό του Βλάση Τσάκα. Στον Τζίγγερ η πρόταση.

Μετά την αποκάλυψη πως Σαουδάραβας με πολλά εκατομμύρια ευρώ θέλει να αναλάβει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έχει σημάνει συναγερμός στο "πράσινο" στρατόπεδο.

Ο Σουλτάν Μπιν Φαχάντ Αλ Σαούντ είναι ο 26χρονος που ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό (με την ΠΑΕ να έχει γραπτή και με αυθεντική υπογραφή του την πρόταση του) με τον εκπρόσωπό του Βλάση Τσάκα ωστόσο να μην έχει τις καλύτερες συστάσεις στην χώρα μας.

Διαβάστε και δείτε σε videos τι είπε ο Βλάσης Τσάκας έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά το Δ.Σ. Το photostory από το Δ.Σ. Νωρίτερα σ τις 11:00 είχε "χτυπήσει" ο Βγενόπουλος με την ανακοίνωσή του προς τον Τζίγγερ.

Το who is who του 26χρονου πρίγκηπα και της οικογένειάς του

Ο ενδιαφερόμενος Άραβας λέγεται Σουλτάν Μπιν Φαχάντ Αλ Σαούντ, είναι ο ιδιοκτήτης μίας εκ των μεγαλύτερων κατασκευαστικών εταιριών στη Σαουδική Αραβία όπου έχει έδρα την Τζέντα. Είναι 26 χρονών και ο 7ος διάδοχος για το θρόνο της χώρας.

Είναι γιος του Μπαντάρ Μπιν Σουλτάν, του πρέσβη της Σαουδικής Αραβίας στην Αμερική και στενού φίλου του Τζορτζ Μπους. Ο Μπαντάρ Μπιν Σουλτάν είναι γιος του διάδοχου του θρόνου πρίγκιπα Σουλτάν και είχε καλές σχέσεις και με τους δύο Μπους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως είχε μπλεχτεί στην υπόθεση της πώλησης 100 μαχητικών αεροσκαφών της Αλ Γιαμάμαχ με αντάλλαγμα βαρέλια πετρελαίου από την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας, στην Αγγλία.

Ο Μπαντάρ ήταν πρέσβης στην Αμερική από το 1983 ως το 2005 και το σπίτι του, που ονομάζεται "Hala Ranch" στην Βιρτζίνια είναι μεγαλύτερο από τον Λευκό Οίκο.

Τις περισσότερες φορές ταξιδεύει με το ιδιωτικό του Aibus A-340 και του ανήκει το Glympton Park στην Οξφόρδη. Την παρούσα φάση είναι Υπουργός Ασφαλείας στην Σαουδική Αραβία και η θητεία του ολοκληρώνεται το 2013.

Ο γιος του Φαχάντ που ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό, είναι ο πέμπτος σε ηλικία και το 2005 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Potomac School στο ΜακΛέιν και η οικογένεια του, μένει εκεί.

Το Sport24.gr σου δίνει τη δυνατότητα να γίνεις Αθλητικός Δημοσιογράφος στο Internet. Με την εκπαιδευτική καθοδήγηση του ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Υπάλληλος ξενοδοχείου και μπίζνες-μαν

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος των Αράβων επιχειρηματιών, Βλάσης Τσάκας εργάστηκε αρκετές φορές σε ξενοδοχεία με αποκορύφωμα την γνωριμία του με τους Άραβες. Μάλιστα η φήμη του δεν είναι και πολύ καλή, αφού αρκετοί ξενοδόχοι από την Χαλκιδική μόλις ενημερώθηκαν για την εμφάνιση του Βλάση Τσάκα έκαναν καταγγελίες, πως είχαν εξαπατηθεί από αυτόν και όλα τελείωσαν.

Πριν 10 χρόνια είχε απασχολήσει εκ νέου τα ΜΜΕ της χώρας και της Θεσσαλονίκης κυρίως, όταν είχε εμφανιστείως εκπρόσωπος πολυεθνικής εταιρείας με σκοπό την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της "Αθλος ΠΑΟΚ" του Γιώργου Μπατατούδη.

Στα χέρια του Τζίγγερ η πρόταση των Αράβων

Για τον λόγο αυτό πολλοί είναι επιφυλακτικοί για τον άνθρωπο Βλάση Τσάκα αλλά και την πρόταση που έχει στα χέρια του.

Σε ότι αφορά την πρόταση που επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ, ήδη ο πρόεδρος Δημήτρης Γόντικας -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- την έχει μεταφέρει στον μέτοχο Γιάννη Βαρδινογιάννη. Σε αυτή τη γραπτή πρόταση υπάρχει υπογραφή και σφραγίδα του πρίγκιπα Σουλτάν Μπιν Φαχάντ Αλ Σαούντ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ