ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο πράσινος φάκελος για τον Μασούντ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο 33χρονος επιτελικός χαφ, Σοτζέι Μασούντ, συγκαταλέγεται στις προτιμήσεις του Ουζουνίδη, αλλά οι συνθήκες δεν επιτρέπουν την άμεση απόκτηση του από τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος αρέσει στον Μαρίνο Ουζουνίδη και θα τον ήθελε στον Παναθηναϊκό, είναι ο Σοτζέι Μασούντ. Ο Ιρανός χαφ έχει τα χαρακτηριστικά που αναζητεί ο 48χρονος προπονητής από έναν επιτελικό χαφ, αλλά η μεταγραφή του έχει μερικές ιδιαιτερότητες...

Καταρχάς, ο Μασούντ καταλαμβάνει θέση μη κοινοτικού στο ρόστερ και ο Παναθηναϊκός διαθέτει τους πέντε που δικαιούται: Μολέντο, Βιγιαφάνιες, Μπουμάλ, Γουακάσο και Ατζαγκούν. Επί της ουσίας οι δύο πρώτοι υπολογίζονται, αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση για την παραχώρηση των τριών Αφρικανών.

Ο Ουζουνίδης έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Μασούντ, διότι εκτιμά πως θα τον βοηθήσει άμεσα, χωρίς περίοδο προσαρμογής και δεν έχει παίκτη με ανάλογα προσόντα. Ο Λυμπερόπουλος είναι πιο επιφυλακτικός λόγω της ηλικίας και της προσωπικότητας του Ιρανού, ωστόσο έχει διάθεση να ικανοποιήσει τον προπονητή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ουζουνίδης έχει εξηγήσει στον Μασούντ τι περιμένει από εκείνον και ο 33χρονος χαφ έχει εμπιστοσύνη στη διαχείριση του κόουτς του Τριφυλλιού. Επίσης, στο οικονομικό υπάρχει ταύτιση απόψεων και η επίτευξη συμφωνίας απέχει ελάχιστα.

Πρακτικά, το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι η έλλειψη θέσης μη κοινοτικού. Ο Λυμπερόπουλος δεν θέλει να δεσμεύσει το ρόστερ με έναν ακόμα, προτού διευθετήσει τις υποθέσεις των Μπουμάλ, Ατζαγκούν, Γουακάσο. Διότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται στην αρχή του και δεν ξέρει πόσο θα καθυστερήσουν οι συζητήσεις με παίκτες, ενώ, μπορεί να προκύψει ένας μη κοινοτικός ποδοσφαιριστής που θα θεωρηθεί εξαιρετική επιλογή, κάπου που να τον έχει μεγαλύτερη ανάγκη η ομάδα.

Πλέον, το ερώτημα είναι πόσο θα περιμένει ο Μασούντ τον Παναθηναϊκό. Επειδή οι ρυθμίσεις των προαναφερόμενων εκκρεμοτήτων θα διαρκέσουν και ο Ιρανός επιτελικός χαφ ίσως προτιμήσει άλλη πρόταση ή την ανανέωση με τον Πανιώνιο...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ