ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Πιεμπονγκσάντ θα βάλει δικούς του και Έλληνες

Ο Πιεμπονγκσάντ θα βάλει δικούς του και Έλληνες

Το επιτελείο του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ θα εξετάσει αρκετούς υποψηφίους για το οργανόγραμμα του Παναθηναϊκού και δεν βιάζεται να αποφασίσει.

Νίκος Νταμπίζας, Αβραάμ Γκραντ, Γιώργος Δώνης, Ρόνι Λέβι κ.α... Παρότι ακόμα ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ δεν έχει πάρει στην κατοχή του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, γράφονται αρκετά ονόματα για τη στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Όπως είναι λογικό, η ονοματολογία προκαλεί σύγχυση στους φίλους του "Τριφυλλιού", ενώ ακόμα δεν έχει αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Καταρχάς, πρέπει να αποσαφηνιστεί ο ρόλος που θα έχει ο Αβραάμ Γκραντ στο νέο σχήμα, εφόσον ολοκληρωθεί το deal. O Ισραηλινός προορίζεται για γενικός διευθυντής, θα εποπτεύει τον αγωνιστικό σχεδιασμό και θα εγκρίνει τυχόν υπερβάσεις στο οικονομικό κομμάτι.

Από εκεί και πέρα, ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ πρεσβεύει τη λογική της επιλογής ανθρώπων οι οποίοι γνωρίζουν την ομάδα και το ποδοσφαιρικό περιβάλλον που ανήκει. Αυτό θα επιδιώξει στον Παναθηναϊκό, αμέσως μετά το κλείσιμο της συμφωνίας του με τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο σκοπός του είναι να δημιουργήσει ένα "κράμα" έμπιστων του με γνώστες της "πράσινης" κατάστασης.

Ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης είναι δύο τέτοιες περιπτώσεις. Ο Γιάννης Αλαφούζος τους πρότεινε στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και αυτός συμφώνησε να τους εξετάσει. Ήδη, στενός συνεργάτης του συναντήθηκε με τον Νταμπίζα, ενώ το επιτελείο του Ταϊλανδού θα προσεγγίσει σύντομα τον Δώνη. Επιπλέον, το επενδυτικό σχήμα θα καταρτίσει μία ελληνική λίστα, για να τσεκάρει και άλλα πρόσωπα.

Προς το παρόν, είναι πρόωρο να γίνουν προβλέψεις για το οργανόγραμμα του Παναθηναϊκού. Ο Πιεμπονγκσάντ και οι συνέταιροι του δεν βιάζονται να αποφασίσουν και προέχει για αυτούς ο οικονομικός και ο νομικός έλεγχος. Ασφαλώς, δεν είναι θετικό για την ομάδα να χαθεί χρόνος, αλλά έτσι έχει η πραγματικότητα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ