ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Πιεμπονγκσάντ θα έρθει μόνο για να πάρει τον Παναθηναϊκό

Ο Πιεμπονγκσάντ θα έρθει μόνο για να πάρει τον Παναθηναϊκό
σήμα, ΠΑΟ

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ θα ταξιδέψει στην Αθήνα μόνο μετά την πλήρη συμφωνία του με τον Γιάννη Αλαφούζο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η άφιξη του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα θα σημάνει και την αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό... Ο Ταϊλανδός θα έρθει στην πρωτεύουσα για να υπογράψει το συμβόλαιο του deal και όχι για νέο κύκλο διαπραγματεύσεων, όπως έχει συνεννοηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Αυτός είναι ο λόγος που το ταξίδι του 63χρονου broker μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, αρκεί στο μεταξύ να έχουν επιλυθεί οι λίγες διαφορές που υπάρχουν. Ακόμα, οι δύο πλευρές δεν έχουν συμφωνήσει σε όλα τα ζητήματα και προσπαθούν να ρυθμίσουν τις εκκρεμότητες.

Ο κύριος όγκος της δουλειάς πραγματοποιείται από τους επιτελεία των δυο πλευρών, τα οποία ανταλλάσσουν πολλά e-mails επί καθημερινής βάσης, με διορθώσεις και επισημάνσεις στους όρους της συμφωνίας. Ο Αλαφούζος και ο Πιεμπονγκσάντ συνομιλούν απ' ευθείας, όταν χρειάζεται να διευκρινίσουν ένα θέμα σε επίπεδο κορυφής.

Ο Αλαφούζος και ο Πιεμπονγκσάντ έχουν καθιερώσει μία τουλάχιστον βραδινή επικοινωνία, για να ανακεφαλαιώνουν την υπόθεση. Από το ρεπορτάζ, προκύπτει ότι κοινή τους πεποίθηση ότι οι συμβάσεις θα είναι έτοιμες προς υπογραφή στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας. Άλλωστε, ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Όπως τόνισε στο Sport24.gr άνθρωπος με γνώση της διαπραγμάτευσης, "η συμφωνία δεν απέχει πολύ και έχουν μείνει μερικά ζητήματα που πρέπει να διευκρινιστούν, αλλά είναι αρκετά σημαντικά και είναι απαραίτητο να κλείσουν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ