ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Πιεμπονγκσάντ θα αυξήσει το μπάτζετ με χορηγίες"

ΠΡΩΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΜΠΟΝΓΚΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Πιεμπονγκσάντ EUROKINISSI

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ακόμα δεν έχει βάλει χρήματα στη Μουσκροόν, όπως παραδέχτηκε ο πρόεδρος της βελγικής ομάδας, Πατρίκ Ντεκλέρκ.

Δεν είναι μόνο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού οι οποίοι περιμένουν τα λεφτά του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, αλλά και εκείνοι της Μούσκρον. Ωστόσο, φαίνεται πως μέχρι στιγμής ο Ταϊλανδός δεν έχει επενδύσει στη βελγική ομάδα, όπως προκύπτει από τα λεγόμενα του προέδρου της, Πατρίκ Ντεκλέρκ.

Η Μουσκρόν παρουσίασε τις φανέλες της για τη σεζόν 2018-2019 και ο Ντεκλέρκ έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Αρχικά, ο Βέλγος παράγοντας προσπάθησε να διαλύσει τις ανησυχίες για το ποιόν του Πιεμπονγκσάντ.

«Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ δεν είναι ο καθένας. Έχει επενδύσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ στην Τσέλσι. Αγόρασε το 90% τηςLatimer(η μαλτέζικηoff shoreπου έχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Μουσκρόν). Δεν ξέρω πόσα χρήματα έδωσε και δεν θέλω να μάθω. Ξέρω ότι ασχολείται με τη Μουσκρόν για να τη μεγαλώσει»ανέφερε ο Ντεκλέρκ.

Έπειτα, ο πρόεδρος της Μουσκρόν ρωτήθηκε για το μπάτζετ και παραδέχτηκε ότι ακόμα ο Πιεμπονγκσάντ δεν το έχει αυξήσει: «Πρέπει να μετατρέψουμε το νερό σε κρασί... Έχουμε το χαμηλότερο μπάτζετ της κατηγορίας, αλλά δεν απελπίζομαι. Είμαι βέβαιος ότι ο μεγαλομέτοχός μας θα αυξήσει το μπάτζετ με την προσέλκυση χορηγών».

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ