ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Πατσίνι θέλει να μείνει στην Βερόνα

Verona's Giampaolo Pazzini jubilates after scoring the goal during the Italian Serie A soccer match Hellas Verona FC vs Genoa CFC at Bentegodi stadium in Verona, Italy, 24 January 2016.
ANSA/FILIPPO VENEZIA
Verona's Giampaolo Pazzini jubilates after scoring the goal during the Italian Serie A soccer match Hellas Verona FC vs Genoa CFC at Bentegodi stadium in Verona, Italy, 24 January 2016. ANSA/FILIPPO VENEZIA ANSA

Τοπική εφημερίδα της Βερόνα υποστηρίζει ότι ο Τζιανπάολο Πατσίνι δεν πρόκειται να φύγει από την Ελλάς, ανεξαρτήτως της κατάληξης της σεζόν.

Ο Τζιανπάολο Πατσίνι έχει παρουσιαστεί ως μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού και είχε αναφερθεί ότι εφόσον η Ελλάς Βερόνα υποβιβαστεί, τότε αυτός μπορεί να κάνει χρήση όρου στο συμβόλαιο του και να μείνει ελεύθερος. Σε αυτή την περίπτωση, το ζητούμενο είναι εάν θα επιθυμούσε να πράξει κάτι τέτοιο...

Διότι σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Corriere del Veneto, ο Πατσίνι έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει στην ομάδα, ακόμα και αν δεν διατηρηθεί στη Serie A.

Ασφαλώς, εάν ισχύει το ρεπορτάζ, τότε ο 31χρονος επιθετικός δεν σκοπεύει να φύγει από την Ιταλία και η προτεραιότητα του είναι να παραμείνει. Οπότε, η προοπτική του Παναθηναϊκού καθίσταται πιο μακρινή για τον ποδοσφαιριστή, αν και ήταν εξαρχής πολύ δύσκολη και δαπανηρή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ