ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο παραλληλισμός του Μπουμάλ με τη μαγιονέζα

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ χρησιμοποίησε έναν χιουμοριστικό τρόπο για να περιγράψει τη διαφορά που έχει ο Παναθηναϊκός με τον Ουζουνίδη, ενώ μίλησε για την προσωπική του απόδοση.

Με τη μαγιονέζα που έχει... κόψει, παρομοίασε ο Ολιβιέ Μπουμάλ την αδυναμία του Παναθηναϊκού στην αρχή της σεζόν. Ο Καμερουνέζος εξτρέμ αναφέρθηκε στη βελτίωση που έχει πετύχει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στην προσωπική του απόδοση και στην εξαιρετική ομάδα που έχει ο Πανιώνιος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ολιβιέ Μπουμάλ στην κάμερα της Nova:

Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και την ποιότητα της ομάδας: «Νομίζω πως υπάρχει ποιότητα στην ομάδα. Ο Ουζουνίδης είναι ένας μεγάλος προπονητής και σίγουρα έχει πολύ καλούς παίκτες στη διάθεσή του».

Για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα σε σχέση με την αρχή της σεζόν: «Δεν θα έλεγα ότι άλλαξαν πολλά. Ίσως στην αρχή της σεζόν έγινε αυτό που λέμε " είχε κάπως "κόψει" η μαγιονέζα"! Ενδεχομένως ο προηγούμενος προπονητής να μην είχε το χρόνο που χρειαζόταν με ένα νέο σύνολο και πολλούς καινούργιους παίκτες. Όμως πλέον γνωριζόμαστε πολύ καλύτερα ως παίκτες, είμαστε ένα πολύ πιο δυνατό σύνολο και αυτό μας διευκολύνει».

Για την πορεία του Πανιωνίου: «Προσωπικά θα έλεγα ότι με εκπλήσσει ότι ο Πανιώνιος βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Γνωρίζω όμως πολύ καλά την όρεξη και τη λύσσα με την οποία αγωνίζονται παρά τα προβλήματα. Βρίσκεται όμως σίγουρα εκεί και λόγω της κακής αρχής που κάναμε εμείς, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Αστέρας Τρίπολης».

Για το που θα κριθεί το ματς με τον Πανιώνιο: «Ήδη εντός έδρας τα περισσότερα παιχνίδια τα κερδίσαμε. Ο Πανιώνιος είναι μεγάλη ομάδα, όμως εμείς ξέρουμε πως θα κερδίσουμε όπως κάναμε με τον Ολυμπιακό αλλά και με άλλες ομάδες».

Για τον Μάρκους Μπεργκ: «Είναι σαφές ότι φέτος είναι η χρονιά του. Παίζει πολύ καλά και είναι ένας γκολτζής. Όσον αφορά εμένα, είχα τη δυνατότητα να αναπτύξω τις ικανότητές μου και με άλλους επιθετικούς όμως ο Μπεργκ είναι ο καλύτερος».

Για την δική του παρουσία: «Το ποδόσφαιρο είναι ένα θέμα συνέχειας, να παίζω όσο γίνεται περισσότερο. Ο προπονητής είναι όμως που αποφασίζει και εμείς σεβόμαστε τις αποφάσεις του. Εγώ θα ήθελα να παίρνω όσο περισσότερο χρόνο γίνεται».

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ