ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αλκμάαρ στη Λεωφόρο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουζουνίδης θα ελέγξει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του, μία εβδομάδα πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Το πρώτο φιλικό στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και το τελευταίο πριν τα δύο παιχνίδια του γ' προκριματικού γύρου του Europa League, δίνει απόψε (20/7, 21:00) ο Παναθηναϊκός, υποδεχόμενος την Αλκμάαρ. Παράλληλα με το ματς, θα γίνει γνωστός και ο αντίπαλος, λόγω της διεξαγωγής της ρεβάνς μεταξύ της Γιαγκελόνια και της Γκαμπάλα, μετά το 1-1 του Αζερμπαϊτζάν.

Από την αναμέτρηση δεν πρόκειται να προκύψουν εκπλήξεις για την τακτική ή την ενδεκάδα που σχεδιάζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, διότι έτσι και αλλιώς έχει λίγες επιλογές. Ο 48χρονος προπονητής διατηρεί σταθερά το 4-4-2 με μικρές προσαρμογές και αυτό θα εφαρμόσει τη φετινή σεζόν.

Στην ενδεκάδα θα αρχίσει ο Βλαχοδήμος στην εστία, οι Κουλιμπαλί, Μολέντο, Κουτρουμπής και Χουλτ στην άμυνα, οι Ζέκα και Κουρμπέλης θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, οι Χατζηγιοβάνης και Λουντ θα παίξουν στα άκρα της μεσαίας γραμμής και οι Άλτμαν, Μολίνς θα αγωνιστούν στην επίθεση.

Ο Καμπέσας θα πάρει ένα ημίχρονο, για να προσαρμοστεί το συντομότερο δυνατό, ενώ ο Λουτσιάνο ενδεχομένως να παίξει για λίγα λεπτά. Επίσης, είναι μία ευκαιρία για τους μικρούς να δείξουν ότι δικαιούνται μία θέση στα πλάνα του Ουζουνίδη, όσο ακόμα έχουν το χώρο να το κάνουν.

Το παιχνίδι προσφέρεται για τους φιλάθλους, ώστε να πάνε στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και να συμπαρασταθούν στους παίκτες του Ουζουνίδη. Το εισιτήριο είναι φτηνό και ο αντίπαλος είναι ανταγωνιστικός, οπότε υπάρχουν οι προϋποθέσεις για ένα ποδοσφαιρικό βράδυ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ