ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Παναθηναϊκός χρωστάει για τον Ιβανόφ"

"Ο Παναθηναϊκός χρωστάει για τον Ιβανόφ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ιδιοκτήτης της Λοκομοτίβ Πλόντβιβ αποκάλυψε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει καλύψει τις υποχρεώσεις του για τη μεταγραφή του Ιβάν Ιβανόφ.

Είναι γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός έχει αρκετές οφειλές, με τον Μάικλ Εσιέν να προσφεύγει πριν μερικές ημέρες στην ΕΠΟ, διεκδικώντας 720.000 ευρώ. Εσχάτως, σύμφωνα με τις αναφορές από τη Βουλγαρία, οφείλονται χρήματα και για τη μεταγραφή του Ιβάν Ιβανόφ!

Ο ιδιοκτήτης της Λοκομοτίβ Πλόντβιβ, Χρίστο Κρουσάρσκι, μίλησε στην ιστοσελίδα "gong.bg" για την αναζήτηση για έναν κεντρικό αμυντικό και αναφέρθηκε στον στόπερ του Τριφυλλιού.

"Αν αποφασίσουμε να πάρουμε τον Ιβάνοφ, μπορούμε να το κάνουμε χωρίς χρήματα. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω τίποτα για τη μεταγραφή του, αφού δεν γνωρίζουμε την κατάσταση που ισχύει για τον ίδιο" σχολίασε ο Κρουσάρσκι.

Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός χρωστάει στη Λοκομοτίβ, αλλά παρόλα αυτά αξιώνει χρήματα για να παραχωρήσει τον Ιβανόφ! Η Πλόντβιβ ψάχνει έναν ή δύο ποιοτικούς στόπερ και ο Ιβανόφ είναι στον σχεδιασμό της.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ