ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός βρίσκει λύσεις από τους πλάγιους μπακ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η έλλειψη ποιότητας και ποσότητας στο ρόστερ έχουν ωθήσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη να στρέψει την ανάπτυξη του Παναθηναϊκού σε εναλλακτικές οδούς. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Δεδομένα, η αποχώρηση των Μπεργκ, Λέτο, Κλωναρίδη στερεί από τον Παναθηναϊκό σε μεγάλο βαθμό, την ποιότητα και τη δημιουργία μέσα και κοντά στην περιοχή του αντιπάλου. Μέχρι στιγμής, τα κενά δεν έχουν αναπληρωθεί και ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει επιλέξει εναλλακτικές οδούς ανάπτυξης: τις πτέρυγες.

Ο 48χρονος προπονητής εκμεταλλεύεται στο έπακρο την παρουσία δύο ακραίων μπακ με ανεβάσματα: του Κουλιμπαλί και Χουλτ. Οι δύο πλάγιοι αμυντικοί προωθούνται συνεχώς και έχουν δυνάμεις για γρήγορες επιστροφές, με αποτέλεσμα να δίνουν πολλά στο επιθετικό κομμάτι.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός έχει σκοράρει 5 γκολ στα 4 φιλικά παιχνίδια, με τον Κουλιμπαλί να έχει ανάμειξη στα δύο και τον Χουλτ στο ένα. Επίσης, ακόμα ένα γκολ προήλθε από τα άκρα και μόλις ένα από τον άξονα.

Αναλυτικά:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΚΟΡΤΡΑΪΚ 2-1

27' Ο Λουντ σεντράρει από αριστερά και ο Άλτμαν σκοράρει με κεφαλιά από το ύψος το πέναλτι.

43' Ο Κουλιμπαλί έκανε την ατομική προσπάθεια από δεξιά και ανατράπηκε στην περιοχή, κερδίζοντας το πέναλτι, που το αξιοποίησε ο Μολίνς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΓΚΕΝΣΛΕΡ 1-0

5' Ο Άλτμαν ξέφυγε από δύο αντιπάλους στη σέντρα, έκανε την κάθετη πάσα και ο Μολίνς στο τετ α τετ, πλάσαρε εύστοχα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΛΚΜΑΑΡ 2-1

45' Ο Κουλιμπαλί κινείται από δεξιά και πασάρει στον αμαρκάριστο Άλτμαν στο ημικύκλιο της περιοχής, ο οποίος με σουτ σκοράρει.

59' Ο Χουλτ βγαίνει από αριστερά και κάνει τη σέντρα, όπου στο δεύτερο δοκάρι ο Μολίνς με κοντινή κεφαλιά σκοράρει.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ