ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Ζιλμπέρτο"

"Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Ζιλμπέρτο"

Βραζιλιάνικη ιστοσελίδα καταγράφει την υποψηφιότητα του Ζιλμπέρτο Σίλβα για τη θέση του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού.

Η θέση του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος (διευθυντής ποδοσφαίρου ή τεχνικός διευθυντής, ο τίτλος έχει μικρή σημασία) του Παναθηναϊκού παραμένει κενή και ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει λάβει ακόμα τις αποφάσεις του. Στη Βραζιλία, η ιστοσελίδα radardabola.com επαναφέρει στην επικαιρότητα τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, ως έναν υποψήφιο για να καλύψει το πόστο.

Βεβαίως, η ιστοσελίδα δεν προσθέτει νέο στην υπόθεση, αναπαράγοντας τις παλαιότερες αναφορές των ελληνικών μέσων ενημέρωσης για τον παλαίμαχο αμυντικό χαφ. Όπως τονίζει το δημοσίευμα, ο Ζιλμπέρτο είναι η προτεραιότητα της διοίκησης του Τριφυλλιού, αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμα και την ίδια στιγμή, υπάρχουν και άλλες επιλογές.

Πάντως, ο Ζιλμπέρτο δραστηριοποιείται ως σύμβουλος ανάπτυξης σε ποδοσφαιρικές ομάδες της Βραζιλίας και έχει αρχίσει να δικτυώνεται, ενώ έχει προταθεί για να αποτελέσει μέλος μιας ελεγκτικής αρχής που δρομολογεί η βραζιλιάνικη κυβέρνηση, για τον έλεγχο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου της χώρας.

Δείτε το tweet για το δημοσίευμα:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ