ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Παναθηναϊκός θέλει δανεικό τον Ζε Γκόμες"

"Ο Παναθηναϊκός θέλει δανεικό τον Ζε Γκόμες"

Η Μπενφίκα πρότεινε τον 18χρονο επιθετικό, Ζε Γκόμες, στον Παναθηναϊκό και το "τριφύλλι" μελετά την απόκτησή του με δανεισμό σύμφωνα με την "A Bola". (video)

Ο Παναθηναϊκός έχει δεδομένα καλή διαπραγματευτική σχέση με την Μπενφίκα. Μπορεί η μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στους "αετούς" της πορτογαλικής πρωτεύουσας να μην πραγματοποιήθηκε κατά την παρελθούσα (θερινή) μεταγραφική περίοδο καθώς ο περιορισμένος χρόνος που υπήρξε δεν επέτρεψε να καλυφθούν οι διαφορές που παρουσιάστηκαν, αλλά πεπρωμένο φυγείν αδύνατον και ο γκολκίπερ των "πρασίνων" παίρνει το δρόμο για τη Λισσαβώνα τη χειμερινή (ή το αργότερο τη θερινή) μεταγραφική περίοδο.

Εξάλλου, το καλοκαίρι η Μπενφίκα πρότεινε ως αντάλλαγμα να ακολουθήσει ο Όλα Τζον το αντίθετο δρομολόγιο (από Πορτογαλία στην Ελλάδα), αν κι ούτε αυτό έγινε καθώς δεν ολοκληρώθηκε τότε (31/8) το deal.

"Ο Παναθηναϊκός θέλει δανεικό τον Ζε Γκόμες"

Σύμφωνα με την "A Bola" οι "αετοί" πρότειναν στους "πράσινους" τον 18χρονο επιθετικό, Ζε Γκόμες, και στο "τριφύλλι" μελετούν την απόκτησή του με δανεισμό. Ο Ζε Γκόμες γεννήθηκε στις 8 Απρίλη του 1999 στη Γουινέα-Μπισάου (πρώην πορτογαλική αποικία) κι έχει διπλή υπηκοότητα (και πορτογαλική, δηλαδή λαμβάνεται υπόψη ως κοινοτικός).

Είναι γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών της Μπενφίκα με σημαντική παρουσία σε όλα τα ηλικιακά επίπεδα (Κ15, Κ17, Κ19), ενώ αγωνίστηκε και στο UEFA Youth League. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας στα αντίστοιχα ηλικιακά επίπεδα.

Photo credits: UEFA

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ