ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει την υπέρβαση στην Τούμπα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η αυλαία της σεζόν πέφτει για τον Παναθηναϊκό στη Θεσσαλονίκη, όπου θέλει τη νίκη επί του ΠΑΟΚ για να αποφύγει την τέταρτη θέση.

Φινάλε σε μία πλήρως αποτυχημένη σεζόν κάνει ο Παναθηναϊκός απόψε (31/05) στην Τούμπα, όπου αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική των playoffs. Με την αφαίρεση βαθμών, έχει χαθεί κάθε προοπτική για την πρωτιά και ο μοναδικός στόχος που απέμεινε είναι η αποφυγή της τέταρτης θέσης. Η οποία συνοδεύεται από το κακό ευρωπαϊκό "εισιτήριο" και σημαίνει έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων στις 13 Ιουλίου.

Φυσικά, το σημερινό παιχνίδι κρύβει πολλές ιδιαιτερότητες ελέω της αντιπαλότητας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δύο ομάδων, μετά τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Μία αντιπαράθεση που έχει αναπτυχθεί σε όλα τα επίπεδα και ανάμεσα στους ιδιοκτήτες, Γιάννη Αλαφούζο και Ιβάν Σαββίδη. Ωστόσο, στην τελευταία φετινή αναμέτρηση των δύο ομάδων, ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Τα προβλήματα που έχει να διαχειριστεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι πολλά. Το τελευταίο και πλέον σημαντικό είναι ο Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος "λιποτάκτησε". Επίσης, στη Θεσσαλονίκη δεν ταξίδεψαν οι τιμωρημένοι Μπεργκ, Ζέκα και Λέτο και ο τραυματίας Εμποκού και ο Μπουμάλ που βρίσκεται στο Καμερούν.

Ο Ουζουνίδης θα διατηρήσει το 4-4-2 και θα χρησιμοποιήσει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στην εστία, τους Κουλιμπαλί, Ευαγγέλου, Κουτρουμπή, Χουλτ στην τετράδα της άμυνας, οι Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Μαρινάκης, Λουντ θα είναι οι τέσσερις της μεσαίας γραμμής και οι Μολίνς, Κλωναρίδης θα παίξουν στην επίθεση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ