ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει θετική εισήγηση από τη Super League

SUPERLEAGUE ÃÑÁÖÅÉÁ
Super League EUROKINISSI SPORTS

Το Δ.Σ. της Super League θα συνεδριάσει σήμερα και ο Παναθηναϊκός χρειάζεται την πλειοψηφία των 3/4 για να διεκδικήσει την παραμονή του.

Ο Παναθηναϊκός διανύει την πιο κρίσιμη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας του και οι εξελίξεις είναι "πυκνές" αυτές τις μέρες. Με το ισχύον πλαίσιο, η ΠΑΕ δεν πληροί τα κριτήρια αδειοδότησης και θα της επιβληθεί η ποινή του υποβιβασμού στη Football League.

Η διοίκηση του "τριφυλλιού" προσπαθεί εδώ και καιρό να αλλάξει τον κανονισμό και το πρώτο "βήμα" είναι η εισήγηση της Superleague. Ώστε, έπειτα να σταλεί το σχετικό αίτημα στην ΕΠΟ, που έχει τον τελικό λόγο για την τροποποίηση του κανονισμού.

Για να μεταβληθεί η εισήγηση της Super League, απαιτείται η ενισχυμένη πλειοψηφία των 3/4 στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ. Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι θα πετύχουν τον στόχο της συγκέντρωσης των 12 ψήφων. Ωστόσο, δεν το δηλώνουν ανοιχτά επειδή έχουν αποτύχει ήδη δύο φορές.

Το "κλειδί" για τη θετική κατάληξη είναι η στάση του μπλοκ που πρόσκειται στον ΠΑΟΚ. Στις προηγούμενες ψηφοφορίες αντιτάχθηκε στον Παναθηναϊκό και δεν επέτρεψε να μαζευτούν οι απαιτούμενες ψήφοι. Σήμερα, διαδίδεται ότι έχουν προηγηθεί η κατάλληλη διεργασία και δεν θα μπουν νέα εμπόδια...

Αν στο τέλος της ημέρας, ο Παναθηναϊκός δεν έχει πάρει μία νέα εισήγηση από τη Super League, τότε αυτός ο δρόμος για την παραμονή θα κλείσει οριστικά. Τα περιθώρια θα στενέψουν ακόμα περισσότερο και θα δρομολογηθούν αρνητικές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ