ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός προχωρά με βάση το Μνημόνιο

Ο Παναθηναϊκός προχωρά με βάση το Μνημόνιο
EUROKINISSI

Ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης σχεδιάζουν το πλάνο του Παναθηναϊκού χωρίς να ποντάρουν στην αλλαγή του ιδιοκτησιακού.

Η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Παναθηναϊκού εξελίσσεται με αργούς ρυθμούς και κανένας δεν είναι βέβαιος αν και πότε θα τελειώσει. Όμως, στο μεσοδιάστημα ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης δεν μπορούν να "παγώσουν" τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής πρέπει να θέσουν σε κίνηση τουλάχιστον τα στοιχειώδη, ώστε η ομάδα να στελεχωθεί και να οργανώσουν την προετοιμασία. Επομένως, ο Νταμπίζας και ο Δώνης παίρνουν αποφάσεις για τα πιο σημαντικά και ταυτόχρονα, περιμένουν τις εξελίξεις.

Αυτή τη στιγμή, ο Νταμπίζας και ο Δώνης σχεδιάζουν το πλάνο τους με βάση το αρνητικό σενάριο: ο Πιεμπονγκσάντ δεν θα πάρει τις μετοχές και ο Αλαφούζος θα παραμείνει ιδιοκτήτης. Κάτι που σημαίνει πως στον Παναθηναϊκό η διοίκηση θα εφαρμόσει μία πολιτική ακραίας λιτότητας, με χαμηλό μπάτζετ και με φτηνούς παίκτες.

Εξυπακούεται πως ο Νταμπίζας και ο Δώνης θα επιθυμούσαν να εργαστούν υπό συνθήκες κανονικότητας. Ωστόσο, είναι προφανές ότι ο Αλαφούζος δεν μπορεί να την εγγυηθεί, ενώ η ομάδα δεν έχει το περιθώριο να περιμένει την είσοδο του Πιεμπονγκσάντ. Άρα, ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί με το μνημόνιο προς το παρόν και ευελπιστεί σε μία αλλαγή δεδομένων...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ