ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός περιμένει την απόφαση της εκδίκασης της UEFA

Ο Παναθηναϊκός περιμένει την απόφαση της εκδίκασης της UEFA
INTIME SPORTS

Για εκδίκαση από την UEFA και όχι απλό μίτινγκ κάνουν λόγο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού που... παρακαλούν την UEFA να τους καλέσει ώστε να μιλήσουν για το ποιος δυσφημεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μετά τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ υπήρξε ενημέρωση και από τον Παναθηναϊκό για τα όσα έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης (23/7) στα γραφεία της UEFA στη Νιόν. Με τους πράσινους να δίνουν και αυτή την δική τους εκδοχή η οποία διαφέρει φυσικά απ' αυτή τον "ερυθρολεύκων".

Στον Παναθηναϊκό πρώτα απ' όλα κάνουν λόγο για εκδίκαση ενώπιον του προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της UEFA και όχι για απλή ενημέρωση όπως τόνιζαν από τον Ολυμπιακό. Μια εκδίκαση στην οποία το τριφύλλι κλήθηκε και παραβρέθηκε, μέσω της κ. Μπαλωμένου, μίλησε για όσα έπρεπε και αναμένει την έκδοση της σχετικής απόφασης. Η οποία δεν αποκλείεται να βγει και την Παρασκευή.

Οι πράσινοι σε ότι έχει να κάνει με την «καταγγελία» του Ολυμπιακού πως ο Παναθηναϊκός δυσφημεί το ελληνικό ποδόσφαιρο όπως τόνιζαν: "Είναι διαθέσιμοι και θα ήταν ευτυχής να απαντήσουν - εφόσον κληθούν – για το ποιος και πως δυσφημεί το ελληνικό ποδόσφαιρο…".

Το τριφύλλι μάλιστα έχει όντως ασκήσει έφεση στο CAS κατά της πρώτης απόφασης της 17ης Ιουνίου (η οποία επέτρεψε στον Ολυμπιακό να συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις) σε τήρηση των προθεσμιών και για τη διασφάλιση των οικονομικών του συμφερόντων.

Στον Παναθηναϊκό όμως δεν ήθελαν να κάνουν κάποιο άλλο σχόλιο για την συγκεκριμένη υπόθεση επειδή σέβονται τις διαδικασίες που ακολουθεί η UEFA και θα περιμένουν τις επίσημες αποφάσεις της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ