ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί τον Πατσίνι

Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί τον Πατσίνι

Ο 31χρονος Ιταλός επιθετικός, Τζιανπάολο Πατσίνι παρουσιάζεται ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού, για την ενίσχυση της επίθεσης. (VIDEO)

Ακόμα ένα όνομα παρουσιάστηκε ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού, εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Σύμφωνα με την εφημερίδα Goal, o 31χρονος επιθετικός Τζιανπάολο Πατσίνι φέρεται να εξετάζεται από τον Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Πατσίνι ανήκει στην Βερόνα και φέτος έχει 25 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ το βιογραφικό του είναι εξαιρετικό έχοντας αγωνιστεί σε Αταλάντα, Φιορεντίνα, Σαμπντόρια, Μίλαν και Ιντερ. Μάλιστα, στους "νερατζούρι" είχε συνεργαστεί με τον Στραματσόνι και ο Ιταλός προπονητής φέρεται να έχει επικοινωνήσει μαζί του.

Με βάση το ρεπορτάζ, ο Πατσίνι έχει όρο στο συμβόλαιο του να αποδεσμευτεί, στην περίπτωση που η Βερόνα υποβιβαστεί στη Serie B. Αναμφίβολα, πρόκειται για έναν παίκτη με καλό όνομα, που θα αποτελούσε καλή λύση για την επίθεση του Παναθηναϊκού, αλλά δύσκολα θα έρθει απλά ως εναλλακτική επιλογή.

Δείτε βίντεο με τον Πατσίνι:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ