ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Παναθηναϊκός οφείλει χρήματα για τον Ιβανόφ"

"Ο Παναθηναϊκός οφείλει χρήματα για τον Ιβανόφ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ιδιοκτήτης της Λοκομοτίβ Πλόντβιβ αποκάλυψε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει εξοφλήσει το κόστος για τη μεταγραφή του Ιβάν Ιβάνοφ, αλλά δεν έδειξε διατεθειμένος να προσφύγει στη FIFA!

Αναδεικνύονται συνεχώς νέες οικονομικές υποχρεώσεις που δεν έχει καλύψει ο Παναθηναϊκός και μία από αυτές, αφορά το κόστος για τη μεταγραφή του Ιβάν Ιβανόφ από τη Λοκομοτίβ Πλόντβιβ, το καλοκαίρι του 2016. Όπως αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης της βουλγαρικής ομάδας, Χρίστο Κουχάρσκι, υπάρχει μία οφειλή που αγγίζει τις 50.000 ευρώ και χρονολογείται από τον Ιανουάριο!

Το μόνο παράδοξο είναι ότι η Λοκοτίβ δεν προτίθεται για την ώρα να προσφύγει στη FIFA για να διεκδικήσει τα οφειλόμενα, αφού θεωρεί την καθυστέρηση φυσιολογική με βάση την παγκόσμια οικονομική κρίση!

"Είναι αλήθεια ότι ο Παναθηναϊκός μας χρωστάει περίπου το μισό ποσό που συμφώνησε να πληρώσει για τη μεταγραφή του Ιβάν Ιβανόφ. Το υπολογίζω γύρω στις 50.000 ευρώ. Η προθεσμία για την καταβολή του ποσού έληξε πριν από 6 μήνες, ήταν στην αρχή του 2017. Εμείς απλώς περιμένουμε. Μέχρι τώρα δεν έχουμε αναλάβει δράση σε βάρος του Παναθηναϊκού. Ξέρουμε ότι υπάρχουν καθυστερήσεις και αθετήσεις παντού. Ίσως μόνο στη Γερμανία να τηρούνται οι συμφωνίες" ανέφερε ο Κουχάρσκι στην ιστοσελίδα " sport.marica.bg".

Ο Βούλγαρος αμυντικός ήταν η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι του 2016 και ήταν προσωπική επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι. Με την αντικατάσταση του Ιταλού από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, τέθηκε στο περιθώριο και έλυσε το συμβόλαιο τον τον Ιανουάριο, παίρνοντας μεταγραφή στη ρωσική Άρσεναλ Τούλα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ