ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός οφείλει συνολικά 200.000 ευρώ στον Αναστασίου

Ο Παναθηναϊκός οφείλει συνολικά 200.000 ευρώ στον Αναστασίου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός έχει πληρώσει 400.000 ευρώ από τις 600.000 ευρώ που είχε συμφωνήσει να πάρει ο Γιάννης Αναστασίου μετά τη λύση του συμβολαίου του με το τριφύλλι. Τι περιμένουν οι Πράσινοι.

Ο Γιάννης Αναστασίου σφράγισε επιταγή του Παναθηναϊκού ύψους 120.000 ευρώ για να διασφαλίσει χρήματα που του οφείλονται από τέσσερις δόσεις (120.000 ευρώ) που είχε συμφωνήσει να πάρει από το τριφύλλι.

Συνολικά στον Έλληνα τεχνικό οφείλονται ακόμα 200.000 ευρώ από τις 600.000 που είχε συμφωνήσει να πάρει ως αποζημίωση όταν και έλυσε το συμβόλαιο του με τους πράσινους τον Νοέμβριο του 2015, έχοντας εργαστεί μόλις τέσσερις μήνες με το νέο, ανανεωμένο συμβόλαιο, ύψους 300.000 ετησίως.

Προκειμένου να διασφαλίσει τα χρήματά του ο Αναστασίου ζήτησε από την Ολλανδή δικηγόρο που τον εκπροσωπεί να προβεί στις απαραίτητες κινήσεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως δεν θέλει να τραβήξει στα άκρα την υπόθεση και απλά ήθελε να είναι σίγουρος ότι δεν θα χάσει όσα είχε συμφωνήσει.

Το ίδιο ελπίζουν και στον Παναθηναϊκό και ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές προκειμένου να γίνει ένας νέος διακανονισμός και να μην γίνει σήριαλ η συγκεκριμένα υπόθεση για να μπορέσει το τριφύλλι να διευθετήσει και αυτή την εκκρεμότητα. Το αν θα τα καταφέρουν θα φανεί τις επόμενες μέρες αλλά οι πράσινοι είναι αρκετά αισιόδοξοι πως θα βρεθεί η λύση.

Θα πρέπει επίσης να επισημανθεί ότι με το σφράγισμα της επιταγής ο Αναστασίου δεν μπλόκαρε τους λογαριασμούς του Παναθηναϊκού άμεσα καθώς αυτό θα γινόταν μετά από κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα (τουλάχιστον ενός μηνός). Με τη κίνηση που έκανε όμως και την οποία γνώριζαν στο τριφύλλι εδώ και τρεις-τέσσερις μέρες, μπόρεσε να διασφαλίσει τα όσα του οφείλονται.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ