ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός μετρά 47 χρόνια χωρίς γκολ στο Βέλγιο

Ο Παναθηναϊκός μετρά 47 χρόνια χωρίς γκολ στο Βέλγιο
INTIME SPORTS

Το Βέλγιο αποδεικνύεται αφιλόξενη χώρα για τον Παναθηναϊκό, αφού, σε 9 επισκέψεις του σε διάφορες πόλεις, έχει πετύχει μόλις ένα γκολ και αυτό χάνεται στα βάθη των περασμένων δεκαετιών...

Σίγουρα, η προιστορία δεν παίζει ποδόσφαιρο και δεν ευθύνεται για την ήττα του Παναθηναϊκού με 3-0 από τη Μπριζ και τον αποκλεισμό του από τα play off του Champions League.

Ωστόσο, δεν μπορεί να παρατηρήσει κανένας την κάκιστη παράδοση που έχει ο Παναθηναϊκός όταν αγωνίζεται στη συγκεκριμένη χώρα. Τόσο στα αποτελέσματα που φέρνει, όσο και - κυρίως - στις επιδόσεις του στο σκοράρισμα.

Ο Παναθηναϊκός έχει αγωνιστεί 9 φορές στο Βέλγιο και μετράει 7 ήττες και 2 ισοπαλίες, με σκορ 0-0 με την Άντερλεχτ και τη Σταντάρ Λιέγης (το καλοκαίρι του 2014).

Το χειρότερο, όμως, ο Παναθηναίκός έχει σκοράρει μόλις μία φορά στο Βέλγιο, στην ήττα του με 2-1 από τη Ντάρινγκ τη σεζόν 1968-1969! Έκτοτε, έχουν περάσει 47 χρόνια, αλλά σε 8 παιχνίδια του, δεν έχει στείλει τη μπάλα στα δίχτυα!

Όσο για το Μπριζ, μετρά 4 ήττες σε 4 επισκέψεις και παθητικό 7-0 και ισάριθμους αποκλεισμούς σε νοκ άουτ παιχνίδια διοργανώσεων της UEFA...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ