ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Παναθηναϊκός μας χρωστάει για τον Τσάβες"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος της Μπάνφιλντ, Εντουάρντο Σπινόσα, υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός οφείλει περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ, στο πλαίσιο της μεταγραφής του Αντρές Τσάβες.

Ο Παναθηναϊκός δεν οφείλει χρήματα μόνο στη Μπόκα Τζούνιορς για τον Αντρές Τσάβες, αλλά και στη Μπάνφιλντ. Οι δύο αργεντινικές ομάδες πούλησαν από 25% των δικαιωμάτων του "κομαντάντε" το προηγούμενο καλοκαίρι στο Τριφύλλι και περιμένουν να εισπράξουν συνολικά 1,35 εκατομμύρια ευρώ.

Με βάση τις γνωστές πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός χρωστά στη Μπάνφιλντ 675.000 ευρώ. Μόνο που ο πρόεδρος της, Εντουάρντο Σπινόσα, ανέβασε την οφειλή κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ, με δηλώσεις του στο " TyCSports ".

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σπινόσα, "ο Παναθηναϊκός δεν μας έχει εξοφλήσει τα 20 εκατομμύρια πέσος Αργεντινής, στο πλαίσιο της μεταγραφής του Αντρές Τσάβες". Με την μετατροπή, το ποσό ανέρχεται στις 915.000 ευρώ.

Δεν είναι ξεκάθαρο τι εννοεί ο Αργεντινός παράγοντας και ίσως να έχει υπόψη του κάποιον όρο, σχετικά με την παράμετρο της συμφωνίας που αφορά την αγορά του υπόλοιπο 50% της κυριότητας του 26χρονου στράικερ, τον Ιούνιο του 2018.

Η Μπάνφιλντ έχει ενεργήσει όπως και η Μπόκα Τζούνιορς, έχοντας ενημερώσει τη FIFA για την οφειλή. Ταυτόχρονα, έχει επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό και διευκολύνει τις προσπάθειες για την πώληση του Τσάβες, με την προσδοκία να εισπράξει μέρος των οφειλομένων.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ