ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός κόντρα σε Αναστασίου και Ατζαγκούν

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΑ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΑ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Εναντίον της Κορτράικ ο Παναθηναϊκός δίνει το δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας, ενώ θα παίξουν οι Βλαχοδήμος, Μολέντο και Μολίνς.

Το δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, δίνει σήμερα (11/7, 19:00 ώρα Ελλάδας) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει τη βελγική Κορτράικ στο Swolgen. Ο Γιάννης Αναστασίου κοουτσάρει τον αντίπαλο του Τριφυλλιού και ο Αμπντούλ Ατζαγκούν θα τεθεί αντιμέτωπος μερικών από τους παλιούς του συμπαίκτες.

Το παιχνίδι θα είναι χρήσιμο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, προκειμένου να διαπιστώσει αν η δουλειά στις προπονήσεις αρχίζει να βγαίνει στο γήπεδο. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού επιμένει πολύ στην τακτική, εν όψει του γ’ προκριματικού γύρου του Europa League και ξέρει πως δεν έχει πολύ χρόνο. Για αυτό, πιέζει την ομάδα ώστε να αποκτήσει συνοχή και αποτελεσματική ανασταλτική λειτουργία.

Σήμερα, ο Ουζουνίδης υπολογίζει τους Βλαχοδήμο, Μολέντο και Μολίνς, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν εναντίον της Ολεξάντρια, ενώ ο Ζέκα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Ο μοναδικός ο οποίος δεν θα παίξει είναι ο Βιγιαφάνιες, που έτσι και αλλιώς δεν προλαβαίνει τα φιλικά στην Ολλανδία.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ