ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός κατά του ρατσισμού μέσω του... Μπεργκ

Ο Παναθηναϊκός κατά του ρατσισμού μέσω του... Μπεργκ

To κανάλι του Παναθηναϊκού στο Youtube παρουσίασε την προετοιμασία των "πρασίνων" για την αναμέτρηση με τον Άγιαξ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, στέλνοντας μάλιστα μήνυμα κατά του ρατσισμού μέσω του Μάρκους Μπεργκ.

Τόσο ο κόσμος όσο κι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ζουν στους ρυθμούς της σημαντικής αναμέτρησης με τον Άγιαξ για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Στο "πράσινο" στρατόπεδο επικρατεί ενθουσιασμός, αγωνία και... ανυπομονησία για τον κρίσιμο αγώνα με τον "Αίαντα" στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Κάτι που αποδεικνύει και το VIDEO που ανέβασε το επίσημο κανάλι του "τριφυλλιού" στο Youtube, το οποίο παρουσιάζει την τελευταία προπόνηση των ποδοσφαιριστών πριν την μεγάλη μάχη. Το κλίμα μεταξύ των παικτών, αλλά και του τεχνικού επιτελείου είναι εξαιρετικό.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλησαν να στείλουν ένα μήνυμα κατά του ρατσισμού με αφορμή την καταγγελία της Μπρόντμπι για τον Μάρκους Μπεργκ, χρησιμοποιώντας τη φανέλα του Σουηδού επιθετικού μετά από το περιβραχιόνιο της UEFA "Νο To Racism".

Δείτε το στιγμιότυπο στο 0:37:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Στραματσόνι θέλει κυρίαρχο τον Παναθηναϊκό
Με κόσμο το Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Παναθηναϊκός εναντίον ολλανδικών ομάδων
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ