ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός για το ανέφικτο κόντρα στην Αθλέτικ

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός έχει ελάχιστες πιθανότητες για να προκριθεί στους ομίλους του Europa League, αλλά θα προσπαθήσει για το καλύτερο με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Τις όποιες πιθανότητες έχει για να προκριθεί στους ομίλους του Europa League, θα εξαντλήσει ο Παναθηναϊκός απόψε (24/8, 21:30) στη ρεβάνς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η ήττα με 2-3 στο "Απόστολος Νικολαΐδης" δεν αφήνει πολλά περιθώρια, όμως στο "Σαν Μαμές" θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό και στη χειρότερη, ένα αποτέλεσμα για να βελτιώσει τη θέση του στη βαθμολογία της UEFA.

Έτσι και αλλιώς, η Αθλέτικ διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα και ήταν εξαρχής το φαβορί, πόσο μάλλον μετά το "διπλό" στην Αθήνα. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει την υπέρβαση και να ξεπεράσει τις απουσίες του, για να πετύχει κάτι στο Μπιλμπάο. Ο Ουζουνίδης και οι Λουτσιάνο, Τσάβες και Χουλτ το αναγνώρισαν στις δηλώσεις του και μένει να δείξουν τι θα πράξουν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Παναθηναϊκός έχει ταξιδέψει "λαβωμένος" στη Βασκωνία, αφού δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Μολέντο, Βιγιαφάνιες, Κουλιμπαλί και Ρέις. Τουλάχιστον, σε σύγκριση με την Κρήτη θα αγωνιστεί ο Χουλτ και αναμένεται να αρχίσει στην ενδεκάδα ο Τσάβες.

Στο 4-4-2 του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο Βλαχοδήμος θα είναι στην εστία, ο Γιόχανσον δεξιά στην άμυνα, ο Χουλτ αριστερά και οι Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος στο κέντρο. Οι Ζέκα και Κουρμπέλης θα αποτελέσουν τους δύο αμυντικούς χαφ, οι Καμπέσας και Λουντ θα παίξουν δεξιά και αριστερά στη μεσαία γραμμή και οι Λουτσιάνο και Τσάβες θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο.

Στο "Σαν Μαμές" αναμένεται να βρεθούν περίπου 100 εκδρομείς από την Ελλάδα, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Πρόκειται για μικρή προσέλευση, όμως με δεδομένη την ήττα στο πρώτο παιχνίδι και το μακρύ ταξίδι στο Μπιλμπάο, που χρειάζεται μετεπιβιβάσεις πτήσεων, ήταν αναμενόμενη...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ