ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός έσπασε το αήττητο της ΑΪΚ

Ο Παναθηναϊκός έσπασε το αήττητο της ΑΪΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για δεκαπέντε παιχνίδια, σε πρωτάθλημα, Ευρώπη αλλά και φιλικά η ΑΪΚ δεν γνώριζε τι θα πει ήττα με το αήττητο των Σουηδών που κρατούσε τρεις μήνες να σπάει στην Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη (28/7) το βράδυ επικράτησε 1-0 της ΑΪΚ στην Λεωφόρο και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα play offs του Europa League. Οι πράσινοι μπορεί να κέρδισαν μόνο με ένα γκολ και το προβάδισμα που πήραν να είναι ισχνό αλλά με τη νίκη τους αυτή έσπασαν το αήττητο της ΑΪΚ το οποίο κρατούσε τρεις ολόκληρους μήνες.

Οι Σουηδοί είχαν να χάσουν από τις 28/04/2016 όταν και ηττήθηκαν από την Χέλσινμποργκ εκτός έδρας με 2-1 για το πρωτάθλημα Σουηδίας.

Έκτοτε και σε 15 ματς σε πρωτάθλημα, Ευρώπη αλλά και φιλικά είχαν εννιά νίκες και έξι ισοπαλίες. Χαρακτηριστικά είχαν δώσει εννιά ματς για το πρωτάθλημα, τέσσερα στο πλαίσιο του Europa League και δυο φιλικά στα οποία δεν είχαν ηττηθεί.

Όλα αυτά μέχρι την Πέμπτη το βράδυ και την αναμέτρηση της Λεωφόρου όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0, έσπασε το αήττητο της ΑΪΚ και φυσικά έβαλε ένα τέρμα στο θετικό σερί των Σουηδών αλλά και στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της ΑΪΚ που ήταν αήττητοι για τρεις μήνες.

Στιλ... ζέστη και συνθετικός χλοοτάπητας ενόψει ρεβάνς

Τα ρεπορτάζ στην Σουηδία τώρα την επόμενη της ήττα της ΑΪΚ με 1-0 από τον Παναθηναϊκό αντιμετωπίζουν το αποτέλεσμα ως ένα θετικό σκορ το οποίο μπορεί να ανατρέψει η ομάδα της Σουηδίας. Δεν υπάρχει κάποια σκληρή κριτική και όλοι έχουν στρέψει την προσοχή τους στην ρεβάνς.

Σε ότι έχει να κάνει με το ματς στην Λεωφόρο τα ρεπορτάζ στέκονται σε δυο σημεία. Το ένα είναι ο Λουκ Στιλ και οι δυο σπουδαίες επεμβάσεις που έκανε με τις οποίες κράτησε το μηδέν για τον Παναθηναϊκό που εν συνεχεία βρήκε το γκολ που έψαχνε.

Ο Παναθηναϊκός έσπασε το αήττητο της ΑΪΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το δεύτερο έχει να κάνει με την θερμοκρασία που υπήρχε την ώρα του αγώνα με τους Σουηδούς να γράφουν ότι υπήρχε αρκετή ζέστη που έπαιξε ρόλο στην κακή απόδοση των ποδοσφαιριστών της ΑΪΚ που δεν είναι συνηθισμένοι να παίζουν σε τόσο υψηλές θερμοκρασίες.

Φυσικά όλα τα ρεπορτάζ αναφέρονται στην ρεβάνς και το γεγονός ότι αυτή θα γίνει σε συνθετικό χλοοτάπητα στον οποίο οι παίκτες της ΑΪΚ έχουν παίξει ξανά και ξανά σε αντίθεση με αυτούς του Παναθηναϊκού και τονίζουν ότι δεν αποκλείεται το γήπεδο να παίξει καθοριστικό ρόλο.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ