ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Παναθηναϊκός είναι μία πιθανότητα για τον Νοτσερίνο"

"Ο Παναθηναϊκός είναι μία πιθανότητα για τον Νοτσερίνο"

Ο ατζέντης του Αντόνιο Νοτσερίνο σχολίασε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε στις προτιμήσεις που έχει ο 31χρονος ποδοσφαιριστής της Μίλαν για το μέλλον του.

Ο Αντόνιο Νοτσερίνο δεν έχει καταφέρει να αποδεσμευτεί από τη Μίλαν, όμως παραμένει στα υπόψη του Αντρέα Στραματσόνι, ως η πρώτος στόχος για τη μεσαία γραμμή. Εξυπακούεται πως η περίπτωση του συγκεντρώνει μεγάλες δυσκολίες, ωστόσο ο ατζέντης του 31χρονου κεντρικού χαφ, Αλεσάντρο Μότζι, υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός έχει τις πιθανότητες του.

"Ο Παναθηναϊκός; Μιλήσαμε μαζί του, είναι αλήθεια. Είναι μία από τις πιθανότητες στο τραπέζι. Αλλά αν βρεθεί η ευκαιρία να μείνει στην Ιταλία θα είναι προτιμότερο για εκείνον" σχολίασε ο Μότζι στην ιστοσελίδα Sportitalia, για την κρούση που έχει δεχτεί από τον Στραματσόνι.

Προηγουμένως, ο Μότζι έκανε μία μικρή αναφορά στο πως κατέληξε ο Νοτσερίνο στο σημερινό καθεστώς που διέπει τη σχέση του με τη Μίλαν. "Έχει παίξει σε κορυφαίο επίπεδο και προτίμησε να μείνει στη Μίλαν το καλοκαίρι, αφού είχε αλλάξει ο προπονητής. Τον Ιανουάριο όμως θέλει να φύγει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τον δεύτερο γύρο πέρυσι έπαιξε στην Πάρμα και η κατάσταση ήταν περίπλοκη με τον Ντοναντόνι" ήταν τα λόγια του Ιταλού ατζέντη.

Είναι γεγονός ότι ο Νοτσερίνι είναι ο ιδανικός ποδοσφαιριστής για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού, όπως θα τον ήθελε ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο "Στράμα" λειτουργεί υπομονετικά στην υπόθεση και περιμένει την αποδέσμευση του για να καταθέσει την τελική πρόταση, ενώ μετά την πώληση του Νίκου Καρέλη, έχει περισσότερα χρήματα να διαθέσει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ