ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός δίνει εξετάσεις στην UEFA

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EYROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EYROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού θα έχουν συνάντηση με αξιωματούχους του Financial Fair Play και θα δώσουν εξηγήσεις για τα οικονομικά προβλήματα.

Να αποφύγουν τον πρώτο μεγάλο "τριγμό" θα επιχειρήσουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, στο σημερινό (12/12) ραντεβού που έχουν στην έδρα της UEFA στην Ελβετία. Ο γενικός διευθυντής, Αγησίλαος Τουμαζάτος και ο νομικός, Άλκης Παπαντωνίου, θα συναντηθούν με αξιωματούχους του Financial Control Panel, οι οποίοι είναι αρμόδιο για τον έλεγχο των ομάδων και την τήρηση του Financial Fair Play.

Η FIFA έχει δεχτεί αρκετές ενοχλήσεις για την ασυνέπεια του Παναθηναϊκού και τον έχει καλέσει σε απολογία, ώστε να δώσει εξηγήσεις. Πρακτικά, με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, η ποινή απαγόρευσης μεταγραφών μοιάζει αναπόφευκτη.

Οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού θα εξηγήσουν ότι έχουν αρχίσει ένα πλάνο περιστολής δαπανών και θα φέρουν ως παράδειγμα τη συνάντηση που έχουν προγραμματίσει με τους πιστωτές. Επιπλέον, θα δεσμευτούν ότι σε πωλήσεις τον Ιανουάριο, προκειμένου να μειώσουν το κόστος και να αποκομίσουν έσοδα για να εξυπηρετήσουν τις υποχρεώσεις τους.

Η απόφαση της επιτροπής της UEFA αναμένεται να ανακοινωθεί το αργότερα σε δέκα μέρες. Εφόσον επιβληθεί η ποινή απαγόρευσης μεταγραφών, τότε θα αφορά μόνο την επικείμενη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Από εκεί και πέρα, αν ο Παναθηναϊκός δεν συμμορφωθεί, το επόμενο στάδιο θα είναι ο αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ