ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει άλλα περιθώρια με τον Απόλλωνα

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στο περιθώριο των εξελίξεων στο ιδιοκτησιακό, ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το κυριακάτικο ματς (17/9, 16:00) με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 4η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Το επίκεντρο του "πράσινου" ενδιαφέροντος έχει στραφεί στο εγχείρημα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τα αγωνιστικά έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα. Μία απολύτως φυσιολογική εξέλιξη, από τη στιγμή που το ιδιοκτησιακό παραμένει το νούμερο ένα πρόβλημα του Παναθηναϊκού και καθορίζει το μέλλον του.

Ωστόσο, υπάρχει και η ομάδα που έχει αρχίσει το πρωτάθλημα με τραγικά αποτελέσματα, δίνει παιχνίδι την Κυριακή (17/9, 16:00) και δεν έχει περιθώριο για νέα απώλεια βαθμών. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Απόλλωνα στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και υποχρεούται να νικήσει, διαφορετικά η κατρακύλα θα μοιάζει ασταμάτητη...

ΧΤΥΠΗΣΕ... ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν... ζει σε γυάλα και αντιλαμβάνεται ότι οι ποδοσφαιριστές του επηρεάζονται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Για αυτό, τους μίλησε στη διάρκεια της εβδομάδας και τους τόνισε ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και επιβάλλεται να νικήσουν το κυριακάτικο ματς. Αλλιώς, η ανοχή που δείχνουν οι οπαδοί θα εξαντληθεί σύντομα και οι παίκτες θα μπουν στο στόχαστρο.

ΠΑΙΖΕΙ Ο ΜΟΛΕΝΤΟ

Τουλάχιστον, ο Ροντρίγκο Μολέντο τέθηκε ξανά στη διάθεση του προπονητή του, αφού προπονείται και μπορεί να αγωνιστεί. Με βάση την απόδοση του Κουτρουμπή, ο Ουζουνίδης υπολογίζει στον Βραζιλιάνο στόπερ, ώστε να δει βελτίωση στο κέντρο της άμυνας. Από την άλλη, οι Καμπέσας, Κουλιμπαλί και Βιγιαφάνιες δεν πρόκειται να αγωνιστούν, επειδή δεν έχουν αποθεραπευτεί.

Ο Ουζουνίδης δεν σχεδιάζει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, διότι έτσι και αλλιώς οι επιλογές του παραμένουν μετρημένες και εκτιμά πως πρέπει να δώσει χρόνο στο βασικό σχήμα. Σε αντίθετη περίπτωση, η ομάδα δεν πρόκειται να αποκτήσει συνοχή και δεν θα βγάλει συνεργασίες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ