ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ουζουνίδης ζητά ανάλογη συνέχεια από τους παίκτες

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπαθεί να διατηρήσει την εγρήγορση των ποδοσφαιριστών του εν όψει των επόμενων αγώνων, αρχής γενομένης από το ματς στο Καυτανζόγλειο.

Η διαχείριση είναι μία δύσκολη παράμετρος στον Παναθηναϊκό, μετά το 5-0 επί της Βέροιας. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπαθεί να μεταλαμπαδεύσει την κατάλληλη νοοτροπία στους ποδοσφαιριστές του, ώστε να αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο μετά τα παιχνίδια. Να μην ενθουσιάζονται υπερβολικά και να μην απογοητεύονται υπέρμετρα.

Πέραν από τις διαιτητικές αδικίες που έχει υποστεί ο Παναθηναϊκός, εάν επικρατούσε διαφορετική φιλοσοφία ίσως να είχε επιτύχει περισσότερες νίκες, κυρίως εκτός έδρας. Επειδή η ομάδα δεν διαθέτει το πνεύμα του νικητή, της έχει κοστίσει στη βαθμολογία, ειδικότερα σε ματς που έπρεπε να είχε νικήσει άνετα.

Το παιχνίδι με τη Βέροια στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ήταν αυτό με το μικρότερο δείκτη δυσκολίας έως το τέλος της σεζόν. Έπεται το ματς με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, που δεν μπορεί να θεωρηθεί εύκολο για τον Παναθηναϊκό των τριών «διπλών» και ακολουθούν κατά σειρά οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε στην Ξάνθη από τον διαιτητή, όμως ο Ουζουνίδης διέγνωσε και συμπτώματα που δεν του άρεσαν. Από την προηγούμενη εβδομάδα δουλεύει με τους παίκτες του στους τομείς που χρειάζονται βελτίωση, ώστε να την πετύχει μέχρι τα ντέρμπι.

Στην προπόνηση της Κυριακής (5/3), ο Ουζουνίδης ζήτησε από τους παίκτες του να μην εφησυχάσουν. Τους τόνισε ότι δεν έχουν πετύχει κάτι με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα και εάν θέλουν να διατηρήσουν τις θετικές εντυπώσεις, υποχρεούνται να νικήσουν τα παιχνίδια που θα δώσουν.

Εξυπακούεται πως ο Ουζουνίδης θα επαναλάβει στη διάρκεια της εβδομάδας τις συστάσεις. Μάλιστα, θα τις επισημαίνει με πιο εμφατικό τρόπο, ώστε να τον κατανοήσουν όλοι. Ναι μεν δεν έχει παράπονα από τη διάθεση των παικτών του, αλλά έφτασε η περίοδος που περιμένει από τον καθένα το κάτι παραπάνω…

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ