ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ουζουνίδης βάζει μπροστά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ICON

Οι ποδοσφαιριστές ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο εκτός από το αγωνιστικό και ο Μαρίνος Ουζουνίδης τούς επαναφέρει στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Από τη μία η επίσκεψη των Κωνσταντίνου και Τουμαζάτου στο "Γεώργιος Καλαφάτης" για να ενημερώσουν για τις πληρωμές, από την άλλη η επικείμενη κατάθεση προσφυγής από τον Χουλτ και ο σκεπτικισμός του Κουλιμπαλί και άλλων παικτών, επιπρόσθετα οι συνεννοήσεις στα αποδυτήρια για τον καθορισμό μιας κοινής στάσης και προκύπτει μία ιδέα για την ατμόσφαιρα των τελευταίων ημερών στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού.

Το αγωνιστικό έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα και οι ποδοσφαιριστές ασχολήθηκαν κυρίως με οικονομικά ζητήματα και με το μέλλον τους. Μία πραγματικότητα που παραδέχτηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στις δηλώσεις του και που είναι αναγκασμένος να την αντιμετωπίσει, προκειμένου να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στα επόμενα παιχνίδια.

Επιχειρώντας να επαναφέρει τους παίκτες στις συνθήκες του πρωταθλήματος, ο Ουζουνίδης ζήτησε να αφοσιωθούν στο κυριακάτικο ματς του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο.

Ο 48χρονος προπονητής τόνισε ότι κατανοεί τις δυσκολίες, αλλά ξεκαθάρισε ότι θα απαιτήσει απ' όλους να είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Μάλιστα, επισήμανε πως εάν κάποιος έχει προσωπικό θέμα, μπορεί να του το πει εγκαίρως και δεν θα τεθεί πρόσκομμα.

Οι ποδοσφαιριστές ανέφεραν στον Ουζουνίδη ότι θα βάλουν τα δυνατά τους και έχουν την πρόθεση να τα δώσουν όλα, ανεξαρτήτως των αντιξοοτήτων. Μένει να φανεί πόσο πειστικός κατάφερε να γίνει ο Ουζουνίδης, αφού ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τους βαθμούς, προκειμένου να κερδίσει θέσεις στη βαθμολογία και να εξασφαλιστεί μαθηματικά από τα χειρότερα σενάρια...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ