ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ουζουνίδης θα αποφασίζει μέρα με τη μέρα

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ουζουνίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα κοουτσάρει τον Παναθηναϊκό εναντίον του Απόλλωνα και έπειτα θα επανακαθορίσει τη στάση του. Θα αποφασίζει μέρα με τη μέρα.

Μέρα με τη μέρα θα προχωρά πλέον ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αναφορικά με την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Ο 48χρονος προπονητής θα κοουτσάρει την ομάδα του εναντίον του Απόλλωνα, το Σάββατο (27/1) στη Ριζούπολη και από εκεί και πέρα, θα το ξανασκεφτεί.

Ο Ουζουνίδης εξέφρασε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την άρνηση του να υπηρετήσει ένα "πλάνο διάλυσης" και να συναινέσει με την παρουσία του στην αγωνιστική καθίζηση του Τριφυλλιού. Ωστόσο, επειδή δεν θέλει να παρατήσει συνεργάτες και παίκτες που έφερε στον Παναθηναϊκό, θα εξαντλήσει τα περιθώρια.

Πολλά θα εξαρτηθούν από τις ενέργειες που θα κάνει η διοίκηση μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Διότι, αντικειμενικά είναι δύσκολο να δεχθούν τόσοι ποδοσφαιριστές να λύσουν τα συμβόλαια τους, πέντε μέρες πριν το τέλος Ιανουαρίου. Εφόσον δεν συντελεστούν... κοσμογονικές μεταβολές στο ρόστερ, τότε ο Ουζουνίδης δεν πρόκειται να παραιτηθεί.

Από εκεί και πέρα, ο Ουζουνίδης και ο Διαμαντόπουλος αναμένουν ενημέρωση από τον Αγησίλαο Τουμαζάτο, μέσω του οποίου επικοινωνούν με τον Αλαφούζο. Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ συνεννοείται με τον μεγαλομέτοχο και θα μεταφέρει τις σκέψεις του στον Ουζουνίδη και στον Διαμαντόπουλο, ώστε και αυτοί να καθορίσουν τις κινήσεις τους.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ