ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ουζουνίδης σκέφτεται την απόκτηση στόπερ

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÃÊÁÌÐÁËÁ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / GABALA - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÃÊÁÌÐÁËÁ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / GABALA - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εξετάζει την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, αλλά τα χρήματα λειτουργούν αποτρεπτικά στην αναζήτηση του.

Ο τραυματισμός του Ροντρίγκο Μολέντο και η κακή συνεργασία του Βραζιλιάνου με τον Γιώργο Κουτρουμπή στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με την Αθλέτικ και τον Πλατανιά, προκάλεσαν προβληματισμό για το κέντρο της άμυνας.

Είναι γεγονός ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του κάνουν σκέψεις για την προσθήκη ενός στόπερ, ώστε να αυξήσουν τον ανταγωνισμό και να έχουν άλλη μία αξιόπιστη επιλογή.

Όμως, η θέληση τους συγκρούεται με την οικονομική πραγματικότητα που επικρατεί στην ΠΑΕ. Με την απόκτηση του αριστερού μπακ (Ινσούα ή άλλος) το μπάτζετ περιορίζεται στο ελάχιστο και δεν επιτρέπει τη μεταγραφή ενός πρωτοκλασάτου στόπερ. Διότι ο Ουζουνίδης και το επιτελείο δεν θέλουν να φέρουν έναν παίκτη για το θεαθήναι, που θα επιβαρύνεται αναίτια τον προϋπολογισμό.

Συνεπώς, ο Ουζουνίδης και ο Κόλα θα εξετάσουν διάφορες προτάσεις για κεντρικούς αμυντικούς, αλλά είναι δύσκολο να βρουν αυτόν που θέλουν με τα χρήματα που διαθέτουν. Επιπλέον, ο διαφαινόμενος αποκλεισμός από τους ομίλους του Europa League λειτουργεί αποτρεπτικά για μεγαλύτερο άνοιγμα στο οικονομικό. Ίσως η λύση ενός δανεισμού να μοιάζει πιο πιθανή στην παρούσα φάση.

Στο μεταξύ, ο Ροντρίγκο Μολέντο θα μείνει εκτός για έναν μήνα, μέχρι να αποκατασταθεί ο αγκώνας του δεξιού χεριού που υπέστη εξάρθρωση. Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να επιστρέψει στα μέσα Σεπτεμβρίου, αφού μεσολαβεί και η διακοπή των Εθνικών ομάδων στις αρχές του μήνα. Αναλυτικά το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού:

2η, 27/8, Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός
3η, 10/9 Κέρκυρα - Παναθηναϊκός
4η, 17/9 Παναθηναϊκός - Απόλλων
5η, 24/9 Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός
6η, 1/10 Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα

Για Μουνιέ έγραψαν οι Ιταλοί, αλλά...

Στην Ιταλία γράφτηκε σήμερα ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Μουνιέ ο οποίος αγωνίζεται στη Μπολόνια και δεν υπολογίζεται από τον Ντοναντόνι. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της "Corriere dello sport", ο 29χρονος εξτρέμ είναι στο στόχαστρο του τριφυλλιού.

Το ετήσιο κασέ του παίκτη είναι 600.000 ευρώ ενώ η Μπολόνια θα ήθελε 200.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Βέβαια με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα ο Παναθηναϊκός δεν θα κινηθεί για εξτρέμ και δεν αποκλείεται η υπόθεση Μουνιέ να απασχόλησε στο παρελθόν το τριφύλλι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ