ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ουζουνίδης κάνει πλάνα με λίγες επιλογές

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÃÊÁÌÐÁËÁ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / GABALA - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÃÊÁÌÐÁËÁ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / GABALA - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός δήλωσε 23 παίκτες για τα ματς με την Αθλετίκ Μπιλμπάο, όμως ο πραγματικός μάχιμος αριθμός είναι πιο μικρός.

Το καλοκαίρι έχει κυλήσει δύσκολα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αφού έχει αναγκαστεί να δουλέψει με ένα ελλιπές ρόστερ. Ο Παναθηναϊκος προκρίθηκε επί της Γκαμπάλα, με τον προπονητή του να καμουφλάρει τις ελλείψεις και να παίρνει πολλά πράγματα από τους ποδοσφαιριστές τους οποίους διαθέτει.

Όμως, στα play offs του Europa League το επίπεδο δυσκολίας αυξάνεται. Επομένως, ο Ουζουνίδης θα χρειαστεί να αξιοποιήσει στο έπακρο τις επιλογές του, αναζητώντας την υπέρβαση. Διότι η Αθλετίκ Μπιλμπάο είναι μία από τις καλύτερες ισπανικές ομάδες και δεν αρκεί η καλή απόδοση.

Το αρνητικό για το προπονητικό επιτελείο του "τριφυλλιού" είναι ότι δεν διαθέτει καν την 23άδα που δηλώθηκε στη λίστα της UEFA.

Ο Βιγιαφάνιες είναι τραυματίας, ο Γιόχανσον είναι ανέτοιμος, οι νεαροί Ευαγγέλου, Στάικος και Εμμανουηλίδης συμπληρώνουν την ομάδα και ο Στιλ ψάχνεται να φύγει.

Επομένως, ο Ουζουνίδης θα προσπαθήσει να προετοιμάσει τα πλάνα του με 15 παίκτες και 2 γκολκίπερ, ενώ παράλληλα θα αρχίσει το ελληνικό πρωτάθλημα.

Επίσης, ο Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα να αντικαταστήσει έναν παίκτη ή να προσθέσει έναν στη λίστα μέχρι τις 16 Αυγούστου, 24 ώρες πριν από το πρώτο παιχνίδι με την Αθλετίκ στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι την 23άδα απαρτίζουν οι: Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Κότσαρης, Στάικος, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Ζέκα, Άλτμαν, Καμπέσας, Λουτσιάνο, Μολίνς, Λουντ, Κουλιμπαλί, Μολέντο, Βιγιαφάνιες, Χουλτ, Στιλ, Ρέις, Βλαχοδήμος, Εμμανουηλίδης, Γιόχανσον.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ