ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ντε Ρόσι εξέφρασε θαυμασμό για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού

Panathinaikos' players, in green, celebrate past AS Roma's Daniele De Rossi, at center in foreground red jersey, and teammate John Arne Riise at the end of the UEFA Europa League round of 32 second leg soccer match between AS Roma and Panathinaikos, in Rome, Thursday, Feb. 25, 2010. Panathinaikos won 3-2.  (AP Photo/Gregorio Borgia)
Ντε Ρόσι (AP Photo/Gregorio Borgia) (AP PHOTO/GREGORIO BORGIA)

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι μίλησε στην Αργεντινή για την αγάπη που τρέφει στη Μπόκα Τζούνιορς, αλλά αποθέωσε και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. (VIDEO)

Ο αρχηγός της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι, μίλησε στο Fox Sport της Αργεντινής και εξέφρασε την αγάπη του για τη Μπόκα Τζούνιορς λόγω Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Στο περιθώριο των δηλώσεών του, όμως, έσπευσε να αποθεώσει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

"Είμαι οπαδός της Ρόμα και η καρδιά μου ανήκει στη Ρώμη. Αλλά από τότε που ήμουν παιδί παρακολουθώ τη Μπόκα, επειδή έπαιζε ο Ντιέγκο εκεί. Πάντα μου αρέσουν οι ομάδες με ενθουσιώδεις οπαδούς, όπως του Παναθηναϊκού ή της Γαλατάσαραϊ" δήλωσε ο διεθνής Ιταλός.

Ο 35χρονος αμυντικός μέσος είχε τεθεί αντιμέτωπος με τους "πράσινους" το 2010 στο Europa League. Το "τριφύλλι" είχε επικρατήσει με 3-2 στο Ολίμπικο και με το ίδιο σκορ στο ΟΑΚΑ. Δείτε το video με τις δηλώσεις του Ντε Ρόσι για τον Παναθηναϊκό (από το 0.30 και μετά):

(AP Photo/Gregorio Borgia)

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ