ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Νταμπίζας περιμένει την απάντηση του Δώνη

APOEL Nicosia coach Giorgos Donis looks out from the bench before a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White)
APOEL Nicosia coach Giorgos Donis looks out from the bench before a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Ο Νίκος Νταμπίζας θέλει να κλείσει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και θα ζητήσει την απάντηση του Γιώργου Δώνη μέσα στην εβδομάδα.

Η πρόσληψη του νέου προπονητή είναι η προτεραιότητα του Νίκου Νταμπίζα. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού αναμένει την απάντηση του Γιώργου Δώνη στη διάρκεια της εβδομάδας, αφού κανένας από τους δύο δεν θέλει η υπόθεση να εξελιχτεί σε... σίριαλ.

Ο Δώνης δεν έχει αποφασίσει οριστικά τι θα πράξει. Από τη μία, η τεχνική ηγεσία του Τριφυλλιού είναι δέλεαρ για εκείνον, ενώ έχει το κίνητρο για να πετύχει σε μία μεγάλη ελληνική ομάδα. Από την άλλη, διστάζει να εμπιστευτεί τον Αλαφούζο και να δουλέψει με ένα ρόστερ που θα έχει μεγάλες ελλείψεις.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο Δώνης δέχτηκε κρούσεις από το εξωτερικό, αλλά καμία από αυτές δεν τον ικανοποίησε. Δεν είναι μυστικό πως εάν δεχόταν μία δελεαστική πρόταση, τότε το "τραίνο" θα την είχε αποδεχτεί. Όμως, δεν υπήρξε κάτι εξαιρετικό που να τον βάλει σε πειρασμό να ξενιτευτεί.

Πάντως, ο Νταμπίζας δεν προτίθεται να περιμένει εσαεί την απάντηση του Δώνη. Έχει εναλλακτικές επιλογές κατά νου και εφόσον δεν τελεσφορήσει η διαπραγμάτευση, τότε θα ασχοληθεί με αυτές. Προς το παρόν, οι ενδείξεις δείχνουν ότι ο Δώνης θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Photo Credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ