ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Νταμπίζας μιλάει για τον φορ και δεν θέλει δανεικούς

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται ήδη σε πιο εντατικές συζητήσεις για να κλείσει τον... πολυπόθητο σέντερ φορ και θα προσπαθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο να αποφύγει τους δανεισμούς νεαρών παικτών.

Όπως φάνηκε και στην περίπτωση του νεαρού αριστερού μπακ, Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, για τον οποίο ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με την Μπρέντφορντ, πρόθεση του Νίκου Νταμπίζα είναι όσο το δυνατόν να αποφεύγει τους δανεισμούς.

Δεν θα το καταφέρνει πάντα (η περίπτωση του Κάτσε ήταν ξεχωριστή). Αλλά θα το "παλεύει" πάντα, ως το τέλος. Μέχρι να εξαντλήσει τις πιθανότητες να αποκτήσει τον (εκάστοτε) νεαρό παίκτη που θέλει με συμφωνία "α λα Χατζηθεοδωρίδη". Η' "α λα Πούγγουρα". Δηλαδή ελεύθερο, με ποσοστό μεταπώλησης στην πρώην ομάδα του (Μπρέντφορντ της Championship εν προκειμένω). Το ίδιο επιχειρεί και με τον Αργύρη Καμπετσή και την Ντόρτμουντ. Το θέμα μπορεί να έχει "κολλήσει" και στο ποσό που ζητά ο νεαρός φορ από τους Γερμανούς (έχει συμβόλαιο έως το 2021), ή από τον Παναθηναϊκό, όμως αν οι Πράσινοι ήθελαν να τον αποκτήσουν αποκλειστικά ως δανεικό για έναν χρόνο, το deal θα είχε ήδη κλείσει.

Ταυτόχρονα, βεβαίως, ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού έχει εντατικοποιήσει τις επαφές του για τον πολυπόθητο σέντερ φορ. Ο χρόνος περνάει... Περιθώρια, βεβαίως, υπάρχουν πολλά, δεδομένου ότι απομένουν σχεδόν πέντε εβδομάδες για την έναρξη του πρωταθλήματος και ο Παναθηναϊκός "ευρωπαϊκές" υποχρεώσεις δεν έχει (δεν θα έχει ούτε του χρόνου λόγω της σχετικής ποινής που του έχει επιβληθεί). Όμως, από την άλλη πλευρά ειδικά αυτό το ρόστερ χωρίς τον βασικό φορ του δεν μπορεί να αξιολογηθεί και να δοκιμαστεί στον επιθετικό τομέα ούτε στα φιλικά ματς! Γι' αυτό και στόχος του Νταμπίζα είναι να έχει αποκτηθεί ο νέος φορ εντός των επόμενων δέκα ημερών και να προστεθεί στο ρόστερ όταν επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην Ελλαδα, την επόμενη εβδομάδα...

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ