ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Μύγας στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού

Ο Μύγας στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Μύγας είναι ο παίκτης που έχει βάλει στο στόχαστρο ο Παναθηναϊκός ενόψει της επόμενης μετεγγραφικής περιόδου. Οι Στραματσόνι και Ματζουράκης μίλησαν για παίκτη στη συνάντηση με Σκίμπε.

Την περασμένη Τετάρτη (30/3), πραγματοποιήθηκε συνάντηση των προπονητών της Super League με τον Μίχαελ Σκίμπε και τους βοηθούς του, Ηρακλή Μεταξά και Κώστα Τσάνα, ενώ το παρών έδωσε και ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

Κάποια στιγμή συνομίλησαν οι Αντρέα Στραματσόνι και Γιάννης Ματζουράκης, όπου συζητήθηκε η περίπτωση του Λούκας Βιγιαφάνιες και πόσο πολύ τον βοήθησε ο "Ρουμάνος" στο να είναι όπως πρέπει την περίοδο που πήρε μετεγγραφή στον Παναθηναϊκό.

Τότε, ο προπονητής του Παναιτωλικού ανέφερε ότι έχει και άλλον παίκτη έτοιμο για το "τριφύλλι", με τους δυο προπονητές να χαμογελούν. Σύμφωνα με τη "Live Sport", πρόκειται για τον Γιώργο Μύγα και όχι τον Αμάρ Ουάρντα όπως πιθανολογούσαν κάποιοι.

Ο 21χρονος δεξιός μπακ αρέσει πολύ στον Παναθηναϊκό και έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του, με το συμβόλαιό του να εκπνέει το καλοκαίρι του 2017. Φέτος, μετρά 19 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο, με τρεις ιταλικές ομάδες να τον έχουν στη λίστα τους.

Ο Μύγας μπορεί άνετα να αποτελέσει συμπλήρωμα του Μέστο στα δεξιά και με τον καιρό να διεκδικήσει θέση βασικού. Πάντως, είναι μικρός σε ηλικία, κάνει καλή σεζόν και αποτελεί ενδιαφέρουσα περίπτωση για τον Παναθηναϊκό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ