ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Μπούρμπος κερδίζει τη "δεξιά" μάχη

Ο Μπούρμπος κερδίζει τη "δεξιά" μάχη
INTIME SPORTS

Διαβάστε για τις δοκιμές του Γιάννη Αναστασίου για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού εν όψει του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό, κυρίως στα δύο άκρα της άμυνας! Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Εν αντιθέσει με άλλα παιχνίδια που τα πρόσωπα για την ενδεκάδα έδειχναν αναμενόμενα, στο ματς με τον Παναιτωλικό το αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού μοιάζει με γρίφο... Στις δύο τελευταίες προπονήσεις ο Γιάννης Αναστασίου δοκίμασε διάφορα σχήματα και τα επάνδρωσε ποικιλοτρόπως, μην επιτρέποντας την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων.

Παρόλα αυτά, φαίνεται να υπάρχουν ορισμένα δεδομένα που μπορούν να ληφθούν υπόψη και να οδηγήσουν στην πρόβλεψη των βασικών ποδοσφαιριστών. Χωρίς, ωστόσο να αποκλείονται οι εμπνεύσεις της τελευταίας στιγμής, όπως συνέβη απέναντι στη Γκαμπάλα.

Τερματοφύλακας θα παίξει ο Λουκ Στιλ, ο οποίος βρίσκεται σε καλή κατάσταση και το έδειξε στο Μπακού. Ο Σέρχιο Σάντσεθ επανακάμπτει ως βασικός και θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Στάθη Ταυλαρίδη, ο Νάνο είναι το φαβορί για το αριστερό άκρο της άμυνας, όπου δοκιμάστηκε και ο Χουχούμης. Όσο για το δεξί άκρο, στις πιο πολλές ασκήσεις ο Χρήστος Μπούρμπος προτιμάται του Νίκου Μαρινάκη.

Στη μεσαία γραμμή, ο Αναστασίου αναμένεται να επαναφέρει το ρόμβο, με τον Τάσο Λαγό ως αμυντικό χαφ και τον Σωτήρη Νίνη ως επιτελικό χαφ. Δεξιός εσωτερικός χαφ είναι αδιαμφισβήτητα ο Ζέκα και αριστερός εσωτερικός χαφ φαίνεται πως θα επιλεγεί ο Αμπντούλ Ατζαγκούν, με αουτσάιντερ τον Διαμαντή Χουχούμη.

Στις δύο θέσεις της επίθεσης, ο Μάρκους Μπεργκ ο οποίος ξεκουράστηκε θα είναι στην ενδεκάδα και για τον παρτενέρ του, συγκεντρώνουν τις ίδιες πιθανότητες οι Νίκος Καρέλης και Μλάντεν Πέτριτς.

Στις αποδόσεις του Stoiximan.gr, grand φαβορί ο Μπεργκ για πρώτος σκόρερ με απόδοση 1,33 και με καλή απόδοση ο Κλωναρίδης στο 18,00!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ