ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Μπονατίνι στη λίστα του Παναθηναϊκού

Ο Μπονατίνι στη λίστα του Παναθηναϊκού

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός της Αλ Χιλάλ, Λέο Μπονατίνι, δεν υπολογίζεται και ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωσή του. (VIDEOS)

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να υλοποιηθεί όσο εκκρεμεί η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης δεν σκανάρουν περιπτώσεις. Ειδικά για την επίθεση, όπου έχουν αποφασίσει να "ξοδέψουν" τη μία κανονική μεταγραφή που δικαιούνται.

Ένας στράικερ τον οποίο γνωρίζει ο Δώνης και σύμφωνα με "πηγές" από τη Σαουδική Αραβία τον έχει τσεκάρει, είναι ο Βραζιλιάνος με ιταλικό διαβατήριο Λέο Μπονατίνι. Ο 24χρονος επιθετικός ανήκει στην Αλ Χιλάλ, στην οποία είχε δουλέψει ο Δώνης, ωστόσο δεν συνεργάστηκαν εκείνο το χρονικό διάστημα.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να αποκτήσει τον Μπονατίνι και θα ασχοληθεί μόνο με την προοπτική του δανεισμού του. Ο ποδοσφαιριστής είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Γουλβς την προηγούμενη σεζόν, ωστόσο εκείνη δεν έκανε χρήση της ρήτρας αγοράς του. Τις προηγούμενες μέρες, η Άστον Βίλα έδειξε ζωηρό ενδιαφέρον, ωστόσο οι αντιδράσεις των οπαδών της έχουν "παγώσει" την υπόθεση.

Η πρόθεση της Αλ Χιλάλ είναι να πουλήσει τον Μπονατίνι και αυτό επιδιώκει. Όμως, εφόσον δεν τα καταφέρει, ο Δώνης έχει τις διασυνδέσεις για να εξασφαλίσει τον δανεισμό του, αρκεί ο Παναθηναϊκός να αναλάβει ένα μέρος του συμβολαίου του. Φυσικά, αυτό θα ξεκαθαρίσει στη διάρκεια του Ιουλίου, αφού προς το παρόν το "τριφύλλι" δεν κινείται μεταγραφικά.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!



TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ