ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Μπεργκ, ο παρτενέρ και ο Ιβανόφ

Ο Μπεργκ, ο παρτενέρ και ο Ιβανόφ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν έχει πάρει όλες τις αποφάσεις του αναφορικά με την τακτική που θα ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με την ΑΪΚ Στοκχόλμης. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Αυτές τις ημέρες, ο Αντρέα Στραματσόνι έχει επικεντρώσει στην τακτική προετοιμασία του Παναθηναϊκού, εν όψει του παιχνιδιού με την ΑΪΚ Στοκχόλμης την Πέμπτη (28/7) στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Φαίνεται πως τον Ιταλό προπονητή απασχολούν τρία ερωτήματα και ακόμα δεν έχει βρει τις απαντήσεις.

Το πρώτο αφορά τον Μάρκους Μπεργκ και την τοποθέτηση ενός επιθετικού δίπλα του. Διότι η ΑΪΚ αγωνίζεται με τρεις στόπερ και μόνος του ο Σουηδός, ενδέχεται να "χαθεί" ανάμεσα τους. Οπότε, ο Στραματσόνι σκέφτεται να τον υποστηρίξει με έναν στράικερ στο πλευρό του.

Όσον αφορά το πρόσωπο, οι επιλογές είναι ο Βίκτορ Ιμπάρμπο, ο Σεμπαστιάν Λετο και ο Βίκτωρας Κλωναρίδης. Ο Κολομβιανός είναι ο επικρατέστερος, ευρισκόμενος σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αλλά ακόμα δεν συνεργάζεται τόσο καλά με τον Μπεργκ. Ο Αργεντινός θα ήταν το φαβορί, αλλά προέρχεται από ατομικές προπονήσεις και δεν βγάζει 90λεπτο. Τέλος, ο ομογενής από το Βέλγιο έχει την καλύτερη "χημεία" με τον Μπεργκ, ωστόσο δεν έχει την ανάλογη εμπιστοσύνη από τον Στραματσόνι.

Έπειτα, το δεύτερο ερώτημα σχετίζεται με την επιλογή του συστήματος και εξαρτάται από την αξιοποίηση του Μπεργκ. Εάν ο Μπεργκ αρχίσει μόνος στην κορυφή της επίθεσης, τότε θα προτιμηθεί το 4-2-3-1 ή το 3-4-3. Σε περίπτωση που ο Σουηδός θα παίξει με παρτενέρ, τότε ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με 4-4-2, με ρόμβο στη μεσαία γραμμή.

Τέλος, το τρίτο ερώτημα έχει να κάνει με την παραμονή του Ιβάν Ιβανόφ στο κέντρο της άμυνας. Ο Βούλγαρος δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτό έχει φανεί στα δύο φιλικά. Όμως, ο Στραματσόνι τον πιστεύει και ενδέχεται να επιμείνει στην χρησιμοποίηση του. Διαφορετικά, στο πλάι του Ροντρίγκο Μολέντο θα αρχίσει ο Γιώργος Κουτρουμπής, εφόσον άλλη εναλλακτική δεν υφίσταται.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ